Затримано винного в ДТП - 19 Квітня 2015 - Хорольський сайт
Неділя, 12.05.2024, 16:26
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 19 » Затримано винного в ДТП
15:59
Затримано винного в ДТП

ПРАЦІВНИКИ ДАІ ПОЛТАВЩИНИ ЗНАЙШЛИ ВОДІЯ ТА АВТОМОБІЛЬ, ЯКИЙ СКОЇВ ДТП І ЗНИК З МІСЦЯ ПОДІЇ 


Інспектори ДПС у Решетилівському районі Полтавщини затримали автомобіль та водія, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду у Хорольському районі. В результаті ДТП чоловік, а водій зник з місяця ДТП.
Правоохоронці на місці події знайшли елементи пластикового обтікача кабіни (спойлера) сірого кольору, який за попередньою інформацію належить автомобілю марки «Мерседес Атего» 2006 року. На пошуки автомобіля та водія було орієнтовано всі наряди ДПС.
4 квітня, в селищі Решетилівка працівникти взводу №1 дорожньо-патрульної служби зупинили автомобіль «Мерседес Бенц Атего», під керуванням 24-річного мешканця Житомирської області. Автомобіль мав механічні пошкодження правої передньої частини характерними для дорожньо-транспортної події. В ході перевірки встановлено, що автомобіль та водій обґрунтовано підозрюються в скоєнні ДТП зі смертельним наслідком, що сталася 4 дні по тому.
Автомобіль, причетний до автопригоди зі смертельним наслідком та його кермувальник, передані слідчо-оперативній групі Хорольського районного відділу міліції.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 268 Кримінального Кодексу України. Санкція цієї статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
Автор: УДАІ УМВС України в Полтавській області

Категорія: Новини | Переглядів: 836 | Додав: misto_horol | Теги: дтп, хорол, вишняки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги