FREE WI-FI - 22 Серпня 2016 - Хорольський сайт
Субота, 27.04.2024, 11:44
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Серпень » 22 » FREE WI-FI
11:58
FREE WI-FI

ВІЛЬНИЙ ІНТЕРНЕТ В ЦЕНТРІ МІСТА

Відтепер поринати у віртуальне життя та дізнаватися найсвіжіші новини хорольцям стане приємніше: у центрі міста налагоджений вільний доступ до інтернету! Нагода користуватися інформаційною павутиною задарма від інтернет-провайдера «ФОБОС» з’явилася завдяки Вадиму Кулаченку, який долучився до акції «Подарунок рідному місту» від Хорольської міської ради.

WI-FI сигнал покриває всю зону відпочинку міського парку і завдяки високій швидкості доступу в Інтернет, хорольці та гості міста тепер мають можливість користуватися безкоштовно усіма сервісами мережі: перевіряти почту, читати новини, спілкуватися з друзями в соціальних мережах. Також зручно дивитися відео онлайн і навіть спілкуватися по скайпу! Тож діставайте свої смартфони, планшети, спілкуйтесь більше, читайте частіше, діліться новинами, але хоч інтернет тепер і файний - не сидіть весь день в онлайні!

В рамках зазначеної акції кожен може взяти участь у благоустрої міста, а саме: посадити дерева, впорядкувати прибудинкову територію, існуючий квітник або зробити новий, облаштувати зону відпочинку, дитячий або спортивний майданчик та інше. Підведення підсумків буде оголошено на святкуванні «Дня міста».

Категорія: Новини | Переглядів: 7019 | Додав: admin-horol@atua | Теги: дарунок місту, хорол, вільний інтернет | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги