З Україною в серці - 3 Лютого 2015 - Хорольський сайт
Субота, 27.04.2024, 22:31
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 3 » З Україною в серці
18:18
З Україною в серці

З Україною в серці

01 лютого 2015 року о 13 годині в Хорольському районному будинку культури відбувся благодійний концерт молодих виконавців «З Україною в серці», на підтримку військовослужбовців, що беруть участь в антитерористичній операції на Сході України.

23 роки Україна не знала війни. Наш народ пишався тим що у буремні 90 – ті, Україні вдалося зберегти мир. Ще рік тому українці не знали дуже багатьох слів пов’язаних з війною. А вже сьогодні воїни-хорольці залишили свої домівки і  нашу квітучу Полтавську землю, щоб захищати Україну, її волю,  її незалежність. Багато хто з них пішов на війну добровольцями , адже   їм болить те, що розривають на шматки нашу землю. Ми віримо - воїни відстоять цілісність нашої держави,  її волю, її пісню, золоті полтавські жита і мир.
Цей захід був проведений  з метою підтримати армію, учасників АТО з Хорольщини, і всіх воїнів незалежної України, адже вони жертвують своїми життями заради майбутнього своїх дітей та  неньки-України.
Концерт пройшов у дні, коли вся українська громадськість вшановує молодих героїв, що полягли в бою під Крутами. Адже вони стали прикладом мужності,стійкості та жертовності у боротьбі за незалежність Україні.

У благодійному концерті взяли участь молоді таланти Хорольщини, які виявили бажання зробити свій внесок в допомогу армії. Серед них  переможець обласного пісенного фестивалю-конкурсу «Хорольські зірочки» - Олександр Мельник з села Петрівка, народний самодіяльний ансамбль «Мрія», танцювальний колектив дитячої музичної школи під керівництвом Володимира Литовченка  та молодіжний рок-гурт «Дубки Блюз», юні солісти та вокалісти районного будинку культури та дитячої музичної школи.
Солісти та колективи дарували глядачам переважно патріотичні пісні . У концерті прозвучали відомі українські хіти «Рідна мати моя», «Два кольори», «Квітка-душа».
Глядачі перейнялися патріотичний духом, який панував у залі. Зі сльозами на очах вони слухали пісню «Мамо, не плач», яку подарувала Ольга Бондаренко та вірш «Почуй мене, брате» у виконанні Олени Жнець, студентки Хорольського Міжрегіонального Центру.
Ведучими заходу були Ольга Бондаренко та Максим Рудич.
 

Категорія: Новини | Переглядів: 654 | Додав: vlad | Теги: хорол, благодійний концерт, хорольський сайт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги