Враження круглого столу - 29 Липня 2015 - Хорольський сайт
Субота, 11.05.2024, 05:06
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Липень » 29 » Враження круглого столу
18:34
Враження круглого столу

Враження від проведеного круглого столу.

 

Викликала щире здивування ініціатива міської ради роз’яснити громадянам норми Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» .

В окремих багатоквартирних будинках не проводились ремонти більше 20 років, а тут така ініціатива. І проведення «круглого столу», і спілкування із мешканцями багатоквартирних будинків із «порадами» невідкладно створити ОСББ або інші утворення власників квартир.

Можливо передвиборча агітація Свириденка І.В. скажете ви.

Я з вами в цьому погоджусь, але головна причина знаходиться у п.4 ст. 13 «Прикінцеві та перехідні положення» Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку»  де вказано: «Установити, що до визначення співвласниками багатоквартирного будинку, в якому не створено об’єднання співвласників, форми управління багатоквартирним будинком, але не більше одного року із дня набрання чинності цим Законом, послуги з утримання такого будинку надає суб’єкт господарювання, визначений виконавцем послуг з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у багатоквартирному будинку до набрання чинності цим Законом».

Із вказаного пункту слідує , що в термін до 15.07.2016 року обов’язок по утриманню багатоквартирних будинків, які відносяться до комунальної власності, лежить на КП «Комунсервіс», а фінансування утримання будинків має здійснювати міська рада з бюджету.

А де ж гроші на ремонт будинків. А вони у популістичних проектах.

Хіба хтось дасть оцінку роботи коли відновлять кришу в будинку по вул.. 1 Травня і у якоїсь пенсіонерки перестане вода потрапляти в квартиру.  Мало імовірно.

Миряни! Не вірте даючому данайцю. Читайте закон, робіть висновки, радьтеся і приймайте виважені рішення.

 

Автор статті Валерій Логвіненко

Категорія: Новини | Переглядів: 600 | Додав: vlad | Рейтинг: 4.5/8
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги