Вітер літаючих байків - 26 Червня 2015 - Хорольський сайт
Четвер, 02.05.2024, 16:54
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 26 » Вітер літаючих байків
14:36
Вітер літаючих байків
Вітер свободи літаючих байків

Екстримали зі всієї України з’їхались до Хорола аби позмагатись за призові місця у третьому етапі Кубку України з велотріалу 2015, який пройшов 13 червня 2015 року на території єкстрим-парку KraTrialand. За підтримки голови наглядової ради Володимира Почепа та в.о.генерального директора Віталія Ільницького генеральним спонсором чергових змагань виступив ПАТ «Хорольський молокококонсервний комбінат дитячих продуктів».

Спортивна боротьба пройшла серед чоловіків віком від 17 до 32 років. Загальна кількість зареєстрованих учасників велосипедного виду тріального спорту становила 23 особи з семи областей України. Більшість хлопців вже добре знайомі зі спортивним майданчиком, де торік довелось долати штучні перешкоди на двох змаганнях, для новачків  таке знайомство стало приголомшливим. Третій етап Кубку України 2015 – це вже треті змагання, що проводяться головним організатором та активістом екстримальної дисципліни кафе «Хорол-1», в особі голови комісії по тріалу Федерації велоспорту України Олександра Крата.

Кожного разу траса для молодих екстрималів стає ще сучаснішою і вдосконаленою, розширюючи свої кордони. В її основі як і раніше залишаються дерев’яні бруси, піддони, зложене в хаотичному порядку каміння,  бетонні блоки, покришки. Всі ці елементи в сукупності перетворюють майданчик на складну, незвичайну, цікаву базу, проходження якої вимагає високої майстерності та відчуття балансу.

У результаті змагань, головною ціллю яких є подолання серії перешкод, з мінімальною кількістю торкань землі чим-небудь, крім велосипеда, дванадцятеро спортсменів отримали нагороди за призові місця у відповідних категоріях:

Еліта

1-е місце - Крат Владислав (м. Хорол);

2-е місце - Черниш Владислав (м. Харків);

3-є місце - Соколовський Ян (м. Рівне).

Експерти

1-е місце - Свір Сергій (м. Кременчук);

2-е місце -  Кравченко Сергій (м. Хорол);

3-є місце - Бойко Владислав (м. Київ).

Юніори

1-е місце - Вдовіченко Максим (м. Одеса);

2-е місце - Білозерських Дмитро (м. Бровари);

3-є місце - Юшко Артем (м. Запоріжжя).

Любителі

1-е місце - Головащук Данило (м. Київ);

2-е місце - Притула Олександр  (м. Кременчук);

3-є місце - Устименко Артур (м. Хорол).

Кожен з призерів окрім нагородної атрибутики у вигляді кубку, грамоти та медалі отримав подарунки від генерального спонсора змагань – негазована питна вода «Малиш», однойменні сухі молочні суміші швидкого приготування, каша молочна «Малышка». Продукція хорольського молококомбінату - натуральний, український продукт, вироблений виключно з екологічно чистої сировини. У складі всі необхідні й важливі мікроелементи та вітаміни, а зернові - це додаткове джерело енергії.  Не містятьконсервантів, барвників, ароматизаторів. Без ГМО. Саме ці особливості та відповідність міжнародним стандартам якості викликають довіру і попит серед спортсменів не лише вело дисципліни.

Голова наглядової ради ПАТ «Хорольський МКК ДП» Володимир Почеп, зазначає: «Головним інструментом у популяризації  здорового способу життя є спорт. Сьогодні молодь, на щастя, відроджує забуту активність. Та тут же постає інша проблема – куди їх залучати? Наприклад, ці змагання  організовано виключно силами голови комісії по тріалу Федерації велоспорту України Олександра Крата із нашою допомогою та підтримкою місцевих підприємців. Ми бачимо ентузіазм в очах дітей, в очах спортсменів, що мріють про великий спорт,  тому намагаємося підтримати їх, як тільки можемо,  і змагання з велотріалу не єдині, де ми виступаємо генеральним спонсором».

Переглядів: 564 | Додав: $iryaK | Теги: велотріал, хорол, вело, чу україни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги