Відкрито клуб армспорту - 16 Травня 2015 - Хорольський сайт
П`ятниця, 26.04.2024, 10:36
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 129
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Травень » 16 » Відкрито клуб армспорту
12:52
Відкрито клуб армспорту

Армспорт став доступнішим
За підтримки ПАТ "Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів" у першу суботу травня спортивний клуб "Sparta" ТСО України провів офіційне відкриття секції армреслінгу. Захід закритого типу присвячено світлій пам'яті загиблого друга Юрія Дігтяря, який був спорсменом та приймав безпосередню участь у створені самого клубу. 
Серед присутніх голова Хорольського РГО ТСОУ Віктор Колісніченко, прес-секретар ПАТ "Хорольський МКК ДП" Анна Сауся, спортсмени Спарти, рідні та близькі Юрія. Усі спортсмени клубу отримали подарунки від генерального спонсора єдиного вітчизняного підприєиства-виробника дитячого та дієтичного харчування для найменших - Хорольського молококомбінату. З огляду на те, що дитячі молочні суміші та кашки приносять користь не лише малюкам, а й спортсменам, за подарунки слугували набори з асортименту продукції підприємства.
За вагомий внесок у розвиток спортивного клубу "Sparta" та відкриття секції армреслінгу, присвяченій світлій пам'яті Юрія Діхтяря голова Хорольського РГО ТСОУ Віктор Колісніченко нагородив ПАТ "Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів" подякою.

Джерело - http://malysh.ua

Категорія: СПОРТ | Переглядів: 883 | Додав: misto_horol | Теги: спортивний клуб, армрестлінг, хорол, Спарта | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги