"ВЕЛО-МОТО ПРОБІГ" - 16 Вересня 2014 - Хорольський сайт
П`ятниця, 26.04.2024, 15:03
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Вересень » 16 » "ВЕЛО-МОТО ПРОБІГ"
17:39
"ВЕЛО-МОТО ПРОБІГ"

   «Вело-мото пробіг за мир і єдність України»
   14 червня 2014 року, в нашому місті Хорол, відбувся «Вело-мото пробіг за мир і єдність України», офіційними учасниками якого стало близько 100 осіб! Від імені організаторів заходу, виражаємо свою вдячність і повагу до всіх тих, хто в такий не легкий час для нашої держави, відклали свої справи й змогли прийняти участь в нашому заході, тим самим показавши всьому світу, що українська нація сильна своїм незламним духом, яка виступає за мир, єдність і цілісність України. Окремо хотіли б подякувати батькам, які віднеслися до даної події відповідально і відпустили своїх діток самостійно приймати участь у заході, надавши свій письмовий дозвіл, адже наше майбутнє безпосередньо залежить саме від патріотичного виховання наших дітей, яким з малку потрібно привити любов до своєї Батьківщини. Дякуємо за довіру! Своїм прикладом, ви надихаєте нас, надихаєте своїх друзів, братів і сестер, подаєте приклад своїм дітям та онукам, показуючи всій Україні і всьому світу силу духу і віри українського народу! Нас приємно вразили наші гості з міста Миргород та міста Лубни своїм патріотизмом. Ігор Ващенко подолав відстань на велосипеді з Миргорода до Хорола, прийняв участь в вело-мото пробігу та повернувшись до свого міста здолав загальну відстань понад 100 км. Не зупинила навіть відсутність ключів від власного гаража Миколи Кочубея з міста Лубни, який за допомогою болгарки звільнив власного байка і встиг приєднатись до нашої колони. Також велику радість дітям і всім присутнім принесли наші «козаки» на конях, які також взяли участь в нашому заході.
   В першу чергу, ми вдячні міському голові Свириденку Ігорю Володимировичу, голові районної ради Бойко Юлії Вікторівні за підтримку в організації та проведенні акції, начальнику ДАІ Шевченко Валерію Васильовичу за машину для супроводу колони, за інструктаж Буліну Сергію Володимировичу, та головному лікарю ХЦЛ Винограду Михайлу Васильовичу за карету швидкої допомоги! Слова вдячності нашим спонсорам, без яких ця акція була б не такою яскравою і патріотично-налаштованою, це: ПП Бузунко, маг. «Кент», ПП Мельник маг. «Елегант», ПП Бойко, маг. «Орхідея», ПП Білько, маг. «Олівець», ПП Брижко маг. «Глобус», ПП Корнієнко, Стеценко Таня, Керекилиця Л.П. ВАТ «ХМП», ПП Пальона тур. агенство «Imperia tours», ПП Валерій та ПП Володимир (не побажали називати прізвище).
   Окрему подяку заслуговує наша дружня молодь, яка активно допомагала в організації та брала участь в даному заході: Мурашкін Андрій, Рідкобород Влад, Лобань В’ячеслав, Устименко Даша, Крупнов Володимир, Рубель Михайло, Бойко Дана, Косяченко Аня, Рубель Сергій, Романюта Стас, Потерайло Андрій, Перхун Богдан, Алієв Руслан, Горшунов Роман. 
       Величезне спасибі адресуємо нашим артистам, нашим друзям та однодумцям,які своїми виступами підтримали дух єдності і допомогли провести захід на хвилі гарного і позитивного настрою! Дякуємо : Павленкам Денису та Артему за вірш О.Лупія «Як ти любиш Україну?» (м. Черкаси), Маргариті Губенко та Аліні Бові за пісню «Мама», Тарасу Королю, за виконання Державного Гімну України та пісень «Козацька похідна», «Така, як ти», «Вітчизна» та «Два кольори» , Кущ Вікторії за пісню «Лети» та виконану спільно з Михайлом Бунчуком пісню «Небо», Зуб Каріні за авторський вірш «Україна», Близнюк Анастасії та Зуб Каріні за танець «Відродження», Івану Литовченку (Riddik) за трек «Мама», хлопцям з гурту «London jack band» Іськовичу Стасу, Клепачу Максиму, Ляшенко Сергію та Білик Сергію, хлопцям з гурту «Хорол Дубки Блюз» Сенчуку В’ячеславу, Телятнику Дмитру, Темнику Сергію, Бунчуку Михайлу та Гаражі Анатолію. 

Слава вам, наші герої!!! Слава НАЦІЇ!!!
З великою вдячністю та повагою до кожного з ВАС
організатори «ВЕЛО- МОТО пробігу за мир і єдність України» в Хоролі
Луценко Сергій 
Бойко Катя
Гунявий Влад


https://vk.com/velo_moto_v_horoli
https://vk.com/khorol_tv
https://vk.com/album-60102856_196748591

▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂▂
#KHOROL_NEWS #v_horoli #misto_horol #Хорол

 

Категорія: Новини | Переглядів: 1082 | Додав: $iryaK | Теги: мир, мото, хорол, єдність, вело, пробіг | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги