Утримання будинків - 25 Липня 2015 - Хорольський сайт
П`ятниця, 26.04.2024, 16:27
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Липень » 25 » Утримання будинків
10:59
Утримання будинків

22 липня, в приміщенні міської ради, відбувся круглий стіл на тему "Актуальні аспекти утримання багатоквартирних будинків у місті". На даний захід було запрошено лояльних до нинішнього міського голови представників банків, ОСББ, депутатів міськради та представників Асоціації міст України. Не зважаючи на це, після деяких суперечок, до засідання круглого столу було, все таки, допущено і представників громадськості та просто небайдужих мешканців багатоквартирних будинків, серед яких були: голова  ГО «Рідний Хорол» Валерій Логвіненко, голова ГО «Хорол за справедливість» Анатолій Ящук, представники Асоціації громадських організацій Хорольщини та мешканці будинку 16/32, що по вул. 1 Травня. Завдяки участі, в обговоренні теми круглого столу, не запрошених учасників, дискусія виявилася надзвичайно гострою. Найзапекліші суперечки точилися навколо питання проведення ремонтів багатоквартирних житлових будинків, при передачі з балансу комунального підприємства «Комунсервіс» на баланс створюваних ОСББ. Представники міськради наголошували на тому, що мешканцям багатоквартирних будинків, власником яких до 1 липня 2015 року була Хорольська міськрада, потрібно негайно і терміново створювати ОСББ і забирати їх на своє утримування, у зв’язку з набуттям чинності ЗУ «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку». В свою чергу, представники громадських організацій та мешканці таких будинків, звертали увагу місцевої влади на те, що Хорольська міськрада - колишній власник цих будинків, на протязі багатьох років не виконувала свій обов’язок стосовно належного їх утримання, в результаті чого окремі елементи будинків, такі як, м’яка покрівля даху, електрична та каналізаційна мережі тощо, прийшли в непридатний до подальшого їх використання, аварійний, стан, і було б справедливо, до моменту передачі будинків на утримання їхнім мешканцям, привести їх, в нормальний технічний стан. Для чого треба створити спільну комісію з представників мешканців будинків та представників міськради, провести загальні огляди будинків та відповідні ремонтно-будівельні роботи. Проте, нажаль, як це часто буває, місцева влада не захотіла почути голос громади і продовжила пошук шляхів якнайшвидшого перекладання своїх проблем на плечі простих людей.

Як це відбувалося та обмін враженнями представників громади, від участі в заході, Ви можете переглянути на відео.

Автор статті - Сергій Калініченко

Категорія: Новини | Переглядів: 697 | Додав: vlad | Теги: круглий стіл, хорольський сайт, утримання будинків, хорол, міська рада | Рейтинг: 4.0/8
Всього коментарів: 5
avatar
1 antonlutiy • 15:58, 30.07.2015
Ха! Люди, а про Юрченка бачили на 1:13? Оце так ПАН, зібрав людей на суботник, дав вказівку працювать, а сам уї-хав на Київ. Зразу відчувається, що цей ПАН-організатор з великої букви hands
avatar
2 uliya_druga • 21:51, 31.07.2015
До слова, а хто знає як Юрченко старший здобув "медальку" та звання "найкращого комунальника"??? Це дуже просто, башляємо з рахунку Комунсервісу рекламній фірмі і вуаля! Фокус-покус! При податковій заборгованості підприємства в 270 тис., воно помпезно отримує звання "Підприємство року", а його очільник - орден Почесний Хрест! І коштує це задоволення всього-то якихось 7 тис.
До речі, так само і наш мер Свириденко отримав орден Богдана Хмельницького з рук самого Януковича. Цікаво, за що??? Може за розбодову корупційної вертекалі та дерибан бюджета міста???

avatar
3 uliya_druga • 22:31, 31.07.2015
avatar
4 koshm • 12:59, 03.08.2015
А взагалі хто такі лояльні і нелояльні? У нас є поділ на чорних і білих? Хто як хоче, так і живе wink
avatar
5 koshm • 13:00, 03.08.2015
Мені з "Великої кручі" наср...  на лояльних чи нелояльних, аби був лад у моєму Хоролі wink
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги