Твоє життя – твій вибір - 2 Грудня 2014 - Хорольський сайт
П`ятниця, 26.04.2024, 07:12
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 2 » Твоє життя – твій вибір
13:04
Твоє життя – твій вибір

«Твоє життя – твій вибір»
Улюбленою подією в школі в усі часи були вечори відпочинку. Їх чекають з нетерпінням. Тому в Петракіївському НВК цьому приділяється багато уваги.Час від часу проводяться тематичні вечори, дискотеки, молодіжні конкурси. Та цього разу вечір відпочинку учні нашої школи присвятили темі боротьби із шкідливими звичками , який проходив під назвою «Твоє життя – твій вибір». Програма вечору була складена на основі проекту «рівний - рівному». Ведучим цього заходу були Сосницька Л.Д.(заступник директора з навчально – виховної роботи), Сантар Саша (учениця 8 класу) та Наумовська Н.І. – практичний психолог.
Вечір розпочався з інформаційного повідомлення Сосницької Л.Д. на тему «Здоровим бути красиво, модно і стильно, ». Потім Сантар С. і Наумовська Н.І. провели з учнями та гостями вечору інтерактивні ігри, які сприяли усвідомленню переваг життя без шкідливих звичок та негативному сприйманню реклами тютюну та алкогольних виробів. Вечір продовжувався запальною дискотекою, яку підготувала Сантар Саша. Сучасна музика, веселі конкурси та солодкі призи додали всім на вечорі веселого настрою та емоційного піднесення.

Стаття від Петракіївського НВК, за проведений вечір.
Автори: Сантар О. , Наумовська Н.І

Категорія: Новини | Переглядів: 1193 | Додав: $iryaK | Теги: вечір відпочинку, хорол, петракіївський нвк, твоє життя – твій вибір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги