Турнір пам'яті Третяка - 24 Лютого 2015 - Хорольський сайт
Неділя, 28.04.2024, 02:53
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 24 » Турнір пам'яті Третяка
17:54
Турнір пам'яті Третяка

НА ХОРОЛЬЩИНІ ПРОВЕДЕНО ТУРНІР З МІНІ-ФУТБОЛУ ПАМ’ЯТІ ГЕРОЯ РАДЯНСЬКОГО СОЮЗУ ТРЕТЯКА ІВАНА МУСІЙОВИЧА

22 лютого 2015 року закінчився турнір з міні-футболу пам’яті Героя Радянського Союзу Третяка Івана Мусійовича, який проходив з 07.02.2015 року по 22.02.2015 року на стадіоні “Зоря” на футбольному майданчику зі штучним покриттям.В даному турнірі брали участь два футбольні клуби, десять футбольних команд нашого міста та району та одна футбольна команда з сусіднього Оржицького району. Турнір проходив у два етапи: перший етап – груповий, а другий – фінальна частина. В підсумку першого етапу команди, які зайняли  з першого по четверте місце в обох групах потрапили до фінальної частини турніру, а саме: ФК “Фаворит” м. Хорол, ФК “Наумбуд” м. Хорол, ФК “Відродження ” с. Хвощівка, ФК “Ковалі” с.Ковалі, ФК “Нива” с.Вишняки, ФК “Славутич” с.Тарасівка, ФК “Тарасівка” с.Тарасівка і ФК “Хорол” м.Хорол. 
В одній четвертій фіналу методом сліпого жеребкування команди розподілилися на слідуючі пари:  ФК “Хорол” - “Тарасівка”;  “Відродження ” - “Ковалі”;  “Фаворит”-“Славутич”;  “Наумбуд” -“Нива”.
В підсумку однієї четвертої фінала вести боротьбу за перемогу в турнірі залишилось чотири команди ФК “Хорол”, “Відродження”, “Фаворит”, “Наумбуд”.
В грі за почесні призове трете місце зійшлися команди ФК “Хорол” м.Хорол та футбольна команда “Відродження”  с.Хвощівка, в цій грі з рахунком 5:1 перемогу здобула ФК “Хорол”. Гравці команди та тренер нагороджені грамотами та бронзовими медалями.
У головній грі за золоті медалі та за перемогу в турнірі зійшлися дві кращі команди турніру: ФК “Фаворит” м. Хорол та ФК “Наумбуд” м. Хорол. У нелегкій та досить напруженій боротьбі з рахунком 4:1  перемогу здобула футбольна команда “Фаворит” та стала володарем кубку, гравці команди були нагороджені грамотами золотими медалями та перехідним кубком. Футбольна команда “Наумбуд” виборола почесне друге місце, тому граці були нагороджені срібними медалями та грамотами.
Бомбардиром турніру став гавець ФК “Фаворит”  м. Хорол Лисенко Сергій, який забив найбільшу кількість м’ячів під час тунірі з міні-футболу. Кращим голкіпером турніру визнано воротаря футбольної команди   “Фаворит”  м. Хорол Радька Юрія. Кращим захисником турніру визнано гравця ФК “Наумбуд”  м.Хорола Кравченка Владислава. Всі ці граці нагороджені грамотами та медалями. Організаційний комітет по проведенню даного турніру на чолі з керівником громадської організації Футбольний клуб “Комсомолець” м.Хорол Олексенком В.І. висловлює слова подяки ПАТ “Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів”, який надав фінансову допомогу для проведення турніру, а також арбітрам, які на високому рівні справилися зі своїми обов’язками: Журавлю Олександру, Кільдєєву Олегу та Калініченку Віктору. 

Джерело: ХРДА

Категорія: СПОРТ | Переглядів: 703 | Додав: misto_horol | Теги: кубок Третяка, хорол, міні-футбол, спорт, турнір | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги