Тепло своїм ГЕРОЯМ - 3 Грудня 2014 - Хорольський сайт
П`ятниця, 03.05.2024, 09:15
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 3 » Тепло своїм ГЕРОЯМ
22:15
Тепло своїм ГЕРОЯМ

ПОДАРУЙ СВОЄ ТЕПЛО ГЕРОЯМ УКРАЇНИ

Сьогодні Україна перебуває у стані війни. Наші сини та чоловіки покидають рідні домівки заради досягнення миру і спокою, збереження цілісності нашої держави.  Події, які відбуваються на Сході України є тривожними і для мешканців нашого міста.

 

29 та 30 листопада 2014 року за ініціативи Хорольської молодіжної громадської організації “ГОстромисл” стартувала ще одна акція під знайомою назвою “Подаруй тепло солдату”. Хлопці і дівчата збирали теплі речі бійцям, що перебувають у зоні АТО. Учасники акції та небайдужі хорольці окрім теплих речей, матрасів, ковдр зібрали цілий зошит теплих побажань та вдячних слів українським солдатам та виготовили білу маскувальну сітку.
Відрадно, що наша молодь є активною, дієвою і долучається до вирішення найбільш важливих суспільних проблем. Хорольці вже неодноразово доводили, що вони справжні патріоти, яким болить в серці за майбутнє своїх побратимів. Війна на Сході України ще більше згуртувала народ, який ніколи не залишає в біді тих людей, які потребують допомоги та співчуття.
Саме сьогодні, як ніколи, українці проявляють неабияку єдність, патріотизм та силу духу. Разом ми переможемо!

 

Категорія: Новини | Переглядів: 719 | Додав: $iryaK | Теги: збір теплих речей, хорол, го гостромисл, подаруй тепло солдату | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги