"Тепла осінь" від ХМКК - 30 Жовтня 2014 - Хорольський сайт
Неділя, 28.04.2024, 00:37
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Жовтень » 30 » "Тепла осінь" від ХМКК
16:09
"Тепла осінь" від ХМКК

«ТЕПЛА ОСІНЬ»: ДОПОМОГУ ВІД НЕБАЙДУЖИХ ХОРОЛЬЦІВ ПЕРЕДАНО ПОТРЕБУЮЧИМ

Завершилась  благодійна акція «Тепла осінь» від ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів». Зібрану допомогу було передано до Центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.
Впродовж місяця представники підприємства за ініціативи керівника в особі Артема Васильовича Кузьменко  та підтримки Навчально-виховного комплексу міста збирали теплі речі для допомоги малозабезпеченим верствам населення, у тому числі переселенцям із зони АТО.
«Всі вони перебувають в складних життєвих обставинах та потребують сторонньої допомоги», -пояснює причину оголошення благодійної акції Артем Кузьменко.
Наразі Центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді окрім сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, допомагає і  родинам вимушених переселенців зі Сходу.
За час проведення благодійного заходу відгукнулось чимало небайдужих, які окрім теплого одягу та ковдр, приносили ще й власні соління, консервації та інші продукти харчування.
Організатори благодійної акції та директор Центру від щирого серця вдячні всім, хто долучився до акції.

Категорія: Новини | Переглядів: 592 | Додав: $iryaK | Теги: благодійна акція, хммкдп, АТО, хорол, тепла осінь, сайт міста хорол, ХОРОЛЬЩИНА, допомога переселенцям | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги