Тенісний стіл "Спарті" - 25 Липня 2015 - Хорольський сайт
Неділя, 05.05.2024, 08:49
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Липень » 25 » Тенісний стіл "Спарті"
12:26
Тенісний стіл "Спарті"

Стіл для майбутніх профі

Спортивний клуб «Спарта» отримав приємний подарунок від керівництва ПАТ «Хорольський молоко консервний комбінат дитячих продуктів» в особі голови наглядової ради Володимира Почепа та в.о.генерального директора Віталія Ільницького.

Під час першого особистого знайомства керівника підприємства із залом та вихованцями спортивного клубу, Віталія Ільницького здивував лист ДВП під стіною, який, як виявилось потім, разом з партами різної висоти, блинами від штанги та докладанням спільних зусиль стає тенісним столом.

Побачивши у хлопців бажання займатись настільним тенісом та оцінивши їх винахідливість, в.о.генерального директора разом з головою наглядової ради підприємства вирішили зробити подарунок залу, який тримається лише на особистій ініціативі кожного із спортсменів та є абсолютно безкоштовним для усіх бажаючих. Тож услід за новим спортивним знаряддям та інвентарем, яке молококомбінат подарував «Спарті» до Дня молоді, до залу прибув новий тенісний стіл з необхідними супровідніми товарами.

Категорія: СПОРТ | Переглядів: 705 | Додав: misto_horol | Теги: хорол, хорольський комбінат дитячих продук, Спарта, мкк дп | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги