Тематична виставка - 22 Лютого 2015 - Хорольський сайт
Субота, 27.04.2024, 02:23
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 22 » Тематична виставка
12:52
Тематична виставка

ДОБРО СПІШІТЬ ТВОРИТИ, ЛЮДИ!

Поняття “справедливість” – багатогранне. Філософ  Платон стверджував, що  справедливість – це найвища чеснота, що утримує мужність, поміркованість і мудрість у повній рівновазі і гармонії, це основоположний принцип мирного та благополучного співіснування людей як в державі, так і в світі в цілому.
Тож 26 листопада 2007 року, Генеральна Асамблея Організації Об'єднаних Націй проголосила 20 лютого Всесвітнім днем соціальної справедливості (World Day of Social Justice) та запропонувала всім державам-членам присвятити цей спеціальний день відзначенню на національному рівні конкретних заходів в інтересах соціального розвитку.
У зв’язку з відзначенням Всесвітнього Дня соціальної справедливості в Хорольському районному краєзнавчому музеї відкрито виставку робіт осіб з обмеженими фізичними можливостями, пенсіонерів, дітей, підопічних Вишняківського та Хорольського будинків інтернатів під назвою «Добро спішіть творити, люди!». Запрошуємо всіх бажаючих переглянути тематичну виставку до Дня соціальної справедливості з 17 лютого по 6 березня, що представлена в Хорольському районному краєзнавчому музеї.
В рамках районних заходів з нагоди Всесвітнього Дня соціальної справедливості 19 лютого 2015 року в відділенні соціально-побутової адаптації територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Хорольської районної державної адміністрації для слухачів Університету третього віку відбулася лекція на тему «Соціальна справедливість - принцип успішного життя».

Категорія: Новини | Переглядів: 536 | Додав: misto_horol | Теги: виставка, хорол, інвалідність, краєзнавчий музей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги