Стіл переговорів ХЗДХ - 20 Березня 2016 - Хорольський сайт
Середа, 08.05.2024, 23:28
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 20 » Стіл переговорів ХЗДХ
21:23
Стіл переговорів ХЗДХ

(ВІДЕО) Учасники конфлікту на підприємстві ТОВ "Хорольський завод дитячого харчування" сіли за стіл переговорів

Після особистої зустрічі з керівництвом та трудовим колективом ТОВ «Хорольський завод дитячого харчування» вдалося значним чином зняти соціальну напругу та розпочати конструктивний діалог усіх сторін щодо розв’язання конфлікту, який виник усередині підприємства. Про це йдеться у повідомленні на сайті Полтавської обласної ради. 
Перший заступник голови обласної ради Євгеній Холод (ВО “Батьківщина”) відразу звернувся до керівництва підприємства: «Я буду до кінця відстоювати права та інтереси трудового колективу». Так, домовлено, що працівники припиняють акції протесту та вже сьогодні у звичному режимі виходять на роботу. 
Також наступного тижня дирекція ТОВ «Хорольський завод дитячого харчування» представить план розвитку підприємства та підпише колективний трудовий договір з працівниками. Зараз розроблений договір переданий працівникам для ознайомлення та можливості надання пропозицій та зауважень. Радикальних дій щодо працівників, які вдалися до протестних акцій не буде. Кількість охорони на підприємстві буде значно зменшено. Також не передбачатиметься скорочення персоналу, натомість керівництво зобов’язалося підняти заробітні платні на 25%. 

Крім того, керівництво підтвердило, що працівники, які зараз перебувають у зоні антитерористичної операції, виконуючи свій громадянський обов’язок, залишаються працювати на підприємстві ТОВ «Хорольський завод дитячого харчування», і наразі детально вивчається питання щодо компенсація їхньої заробітної платні. 
«Ще раз переконуюсь, що у будь-якій ситуації важливо почути усі сторони конфлікту без зайвого накалу, дешевого популізму та політичних акцій. Нарада, яка була проведена в обласній державній адміністрації ще більше загострила конфлікт та погіршила ситуацію. Влада має спілкуватися з людьми на місці, і не залишатися в стороні від таких «кричущих» проблем, адже це може привести до непоправних наслідків. Абсолютно неправильним є перекладання відповідальності з інстанції на інстанцію, самоусування та імітація діяльності. 
Ми маємо відходити від практики «апаратних» нарад, які «зіштовхують лобами» опонентів та тільки спотворюють уявлення про справжній стан проблеми. Головне, що сторони конфлікту відійшли від «діалогу образ», а нарешті почули один одного та продемонстрували бажання спільно знайти оптимальний варіант вирішення. Я зроблю усе від мене залежне, щоб ті зобов’язання та обіцянки, які взяли на себе представники власника перед трудовим колективом, були в повній мірі виконані», – підсумував перший заступник голови обласної ради Євгеній Холод.

Джерело - Новини Полтавщини

Категорія: Новини | Переглядів: 1341 | Додав: admin-horol@atua | Теги: молочний бунт, хздх, хорол | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги