Смертельне ДТП - 8 Серпня 2015 - Хорольський сайт
Неділя, 05.05.2024, 19:09
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Серпень » 8 » Смертельне ДТП
13:48
Смертельне ДТП

Під Хоролом розбилася родина росіян із Франції.

У результаті аварії, що сталася на 257 кілометрі траси Київ – Харків, біля села Бригадирівки Хорольського району загинули двоє дорослих й одна дитина.

Як повідомляють правоохоронці, близько третьої години 19 липня автомобіль ВАЗ-2103 під керуванням невстановленого водія рухався в напрямку Харкова. Водій легковика допустив зіткнення з автомобілем DAF-95, який рухався попереду в попутному напрямку. Після цього ВАЗ-2103 з'їхав у правий кювет, а вантажівка залишилася на правій смузі руху. Через півгодини водій легкового автомобіля Opel Zafira не впорався з керуванням та допустив зіткнення з вищевказаним вантажним автомобілем DAF, який стояв на узбіччі.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди двоє пасажирів автомобіля Opel від отриманих травм загинули на місці (32-річна жінка та її 1-річна дитина). 36-річний водій легковика помер у лікарні. Ще троє дітей віком (десять, шість років і 4-місячне немовля) були доставлені в Хорольську центральну районну лікарню з травмами різного ступеня тяжкості.

– Установлено, що в машині їхала сім'я громадян Російської Федерації, які проживали у Франції, тому і всі адреси в документах, і реєстрація авто – французькі, – розповів Юрій Сулаєв, начальник ВЗГ УМВД України у Полтавській області. – Що стало причиною трагедії, з'ясовується, але, скоріш за все, водій просто заснув за кермом, тому і врізався в фуру. Діти, які постраждали в аварії, санавіацією доставлені в Полтаву, стан двох стабілізувався, за життя третього борються лікарі.

Як стало відомо, зараз життя дітей уже поза небезпекою. Днями в Полтаву приїхала тітка малят із Чечні. Жінка займається збором документів, аби відвезти сиріт додому.

Нині правоохоронці з'ясовують всі обставини події.

Відомості про події внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб).

Категорія: Новини | Переглядів: 1163 | Додав: misto_horol | Теги: Бригадирівка, дтп, хорол | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги