Річниця "ГОстромислів" - 3 Вересня 2015 - Хорольський сайт
Неділя, 28.04.2024, 22:13
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Вересень » 3 » Річниця "ГОстромислів"
12:25
Річниця "ГОстромислів"

СИНЬО-ЖОВТИЙ СИМВОЛ ЄДНАННЯ

хорол, го гостромислУ День Державного Прапора України за ініціативи громадської організації «Гостромисл» у Хоролі відбувся патріотичний захід. Цікавість і бажання єднатися навколо святого символу заманювали звідусіль  охочих долучитися до святкового дійства. Центральна площа міста гостинно зустрічала молодь, батьків з малечею, людей старшого віку, адже активісти підготували насичене дозвілля на будь-який смак: веломотопробіг, змагання з армрестлінгу, яке відбулося за підтримки наших друзів СК "Спарта", конкурс малюнків на асфальті для найменших, а увечері – благодійна концертна програма… Світлу пам'ять воїнів-героїв вшанували хвилиною мовчання, наставники Української Православної Церкви провели  панахиду за загиблими визволителями. Учасники заходу розгорнули 50-метровий синьо-жовтий символ єднання та після освячення хорол, го гостромислстягу, рушили урочистою ходою містом, співаючи Гімн, піднімаючи дух українськими піснями. Захід відбувся за підтримки хоролської РДА, міської та районної рад, Хорольського комбінату дитячих продуктів, Хорольської мехпекарні та місцевих приватних підприємців і небайдужих мешканців нашого міста, а це - Брижко В., Петякова Ю., Пальона Н., Корнієнко С., Білько С., Гунявий В., Тіщенко П., Вінніченко І., Соколова Л., Глова В., Мельник Л., Похилько Б., за що ми їм дуже вдячні, а також гурту "Берегиня" який дарував всім гарний настрій.

Того дня «гостромислівці» святкували ще й річницю своєї громадської організації. З цієї нагоди усім, хто допомагав та підтримував молодь протягом року, були вручені подяки за волонтерство, активну участь у проведенні різноманітних заходів, що несуть благодійний, патріотичний характер і підвищують духовний, спортивний, культурний розвиток нашого міста. Ідейний натхненник і голова ГО Сергій Луценко говорить:"За цей рік життя кожного переінакшилося по-своєму: ми зрозуміли, що змінюватися під силу будь-кому, а розфарбовувати світ добром, милосердям, дієвістю і щирістю зовсім легко". День Прапора активісти проводять вдруге і надалі продовжуватимуть цю гарну традицію, бо Хорол – частинка України. Зібрані кошти були відправлені для допомоги учасникам АТО. Кожен має робити посильний внесок на своєму маленькому місці. 

Потроху збираються гроші, шукаються ідеї, накопичуються задуми…З приємністю і з упевненістю в правильності своїх дій друзі все частіше чують слова хорольців: «Я хочу до вас приєднатися», «Давайте зробимо разом». Це надихає і підбадьорює.

Усіх активістів об’єднує спільна мета: мобілізація добра задля допомоги захисникам та покращення нашого міста, створення вдома надійного тилу. «Гостромисл» продовжує діяти і запрошує до співпраці Вас: купуймо товари вітчизняного виробництва, робімо щось благодійне, будьмо справжніми і даруймо світло разом!

Фотозвіт "ДЕНЬ ПРАПОРА" Хорол - 2015:
https://vk.com/album-75677747_219950649

Прес-секретар ГО "Гостромисл"

Катя Кібенко

Категорія: Новини | Переглядів: 535 | Додав: misto_horol | Теги: день прапора, го гостромисл, хорол, гостромисл | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 1
avatar
1 Lotsa • 17:42, 06.09.2015
Бажаю цспіхів !
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги