Результи мотокросу - 29 Вересня 2015 - Хорольський сайт
Понеділок, 29.04.2024, 02:47
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Вересень » 29 » Результи мотокросу
22:36
Результи мотокросу
Мужність, витримка, професіоналізм. На Хорольщині пройшли дванадцяті змагання з супермотокросу

Перші вихідні вересня змусили всіх хорольців та гостей міста відкласти нагальні справи та зібратись на території мототреку за цегельним заводом, де протягом двох днівпроходили змагання з мотоциклетного спорту.

Зауважимо, що перші подібні змагання за участі спортсменів з усієї України пройшли в Хоролі дванадцять років тому, у далекому 2003 році. Цьогоріч перший день боротьби за першість було відведено на проведення змагань за Кубок Хорольщини, в якому 5 вересня брали участь ветерани та аматори; другий – перший етап особистого чемпіонату України з супермотокросу 6 вересня, учасники якого ділились на категорії згідно об’єму двигуна. Варто зазначити, що мототрек Хорола визнаний однією із найскладніших трас України не лише самими спортсменами.

Відповідні змагання проведено завдяки спільним зусиллям ініціаторів, організаторів, спонсорів. Також завдяки спільним зусиллям Кубками, грамотами та цінними призами, відносно до зайнятого місця у турнірній таблиці нагороджено переможців. Звісно, одним із генеральних спонсорів змагань виступило визначне підприємство Хоролу, Полтавщини та всієї України - ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів», що є єдиним вітчизняним виробником замінників грудного молока для малюків від перших днів життя.

РЕЗУЛЬТАТИ ЗМАГАННЯ

Категорія: СПОРТ | Переглядів: 602 | Додав: $iryaK | Теги: мотокрос 2015, хорол, мотокросс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги