"Протистояння" - 8 Листопада 2014 - Хорольський сайт
Неділя, 05.05.2024, 23:08
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Листопад » 8 » "Протистояння"
13:54
"Протистояння"

ВИХОВУЄМО ЗАХИСНИКІВ ВІТЧИЗНИ

Сьогодні, мабуть, зайве переконувати всіх нас в тому, наскільки важливим є патріотичне виховання молоді та належна фізична підготовка юнаків і дівчат. Тому з метою підвищення готовності молодих людей до  проходження військової служби в Збройних Силах України, в Хорольській гімназії було вирішено провести військово-спортивні змагання серед учнів під назвою «Протистояння».
До участі в змаганнях долучилися учні 9-11-х класів, як хлопці, так дівчата.
Ранком 18-го жовтня команди вирушили до природоохоронного урочища «Костюки». Транспорт люб’язно надав приватний підприємець Кобець В.В.
О 10.00 год. змагання урочисто відкрилися. Зі словами вітання до присутніх звернувся депутат Хорольської районної ради, керівник Хорольського осередку політичної сили «Народний фронт» Сергій Волошин, котрий і виступив у ролі головного спонсора даного заходу. Потім головний суддя змагань, вчитель Хорольської гімназії, отаман Хорольського куріня “Соборного Гетьманського Козацтва” Роман Гловацький та представники пейнбольного клубу «Полігон»  Віталій Масько та Станіслав Безносик ознайомили учасників з умовами гри та правилами техніки безпеки.
Згідно жеребкування першими до облаштування табору вирушила збірна команда 9-10-х класів Хорольської гімназії у складі: Повара Віталія, Васецького Ярослава,  Кратенка Тараса, Сохацького Ігора, Шерстюка Антона, Ликова Валентина, Бунчука Олександра, Полтавського Вячеслава, Лемешенка Владислава. А вже через 5 хвилин в інший бік вирушила команда 11-х класів навчального закладу, в такому складі: Кібенко Артем, Сілін Віталій, Тендора Руслан, Саленко Ярослав, Шаровський Артем, Собко Дмитро, Сивун Назар, Синягівський Давид, Писаренко Владислав, Стоян Ігор, Ларін Олександр. Командам було відведено дві години на облаштування штабів, засідок, місць для спостереження. В складі кожної команди були командир, заступник командира, снайпер, розвідники. Для надання першої медичної допомоги  у кожної команди були медсестри, яких представляли Гудзь Олена, Яцун Олександра, а  команді 11-х класів допомогу надавала Тютюнник Ксенія.
Першими у розвідку вирушили учні 11-х класів, котрі змогли віднайти штаб супротивника  і повідомити його місце розташування своїй команді. Час від часу в лісі лунали постріли та вибухи спеціальних гранат для гри. І ось близько 15.00 години команди зустрілися в яру, що знаходиться по центру урочища. Розпочалася перестрілка, підрозділи то відступали, то займали кругову оборону, дівчата не встигали надавати допомогу пораненим. За правилами гри уважно слідкували судді під керівництвом члена клубу «Гвардія» Нікітенка Олександра. Завершивши гру, хлопці почували себе втомленими, але раді поверталися до місця збору, де їх чекала гаряча каша. Дехто з учасників зізнався, що ноги боліли навіть більше, ніж від нещодавнього легкоатлетичного пробігу с.Новоаврамівка – м. Хорол.
Організатори теж були раді, що хлопцям сподобалася гра, кожен з гравців зміг себе відчути захисником рідної землі та воїном.
Учасники спортивно-патріотичної гри висловлюють слова щирої подяки директору Хорольської гімназії М.М.Копайгорі, та вчителю фізичної культури М.В.Пономаренку за сприяння в організації змагань.

http://horol.adm-pl.gov.ua

Категорія: СПОРТ | Переглядів: 739 | Додав: $iryaK | Теги: хорол, військово-спортивіні змагання, новини хорольщини, хорольська гімназія | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги