Про маркування товарів - 26 Жовтня 2014 - Хорольський сайт
Неділя, 28.04.2024, 20:41
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Жовтень » 26 » Про маркування товарів
20:58
Про маркування товарів

Рішення «Про маркування російських товарів».

За ініціативи громади Хорольщини та молодіжної громадської організації "Гостромисл", на 58 засіданні міської ради було прийнято рішення від 22.08.2014 року № 342 «Про маркування російських товарів».

З метою підтримки українського виробника, керуючись ст. 17  Конституції України, ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи суспільно-політичну ситуацію в Україні, сесія міської ради вирішила: «Рекомендувати закладам торгівельної мережі міста провести маркування товарів російського походження та проведення акцій на підтримку українського виробника. Дане рішення довести до відома усіх підприємств торгівлі, розташованих на  території міста Хорола, оприлюднити дане рішення у місцевих засобах масової інформації та на сайті Хорольської міської ради». Тобто пропонується на ціннику вказати написом (виробник: Росія), чи нанести зображення Державного прапора Росії.

хорол, мегаполіс, маркування російських товарів, рішення міської ради, го гостромислКолектив ГО "Гостромисл" щиро вдячний супермаркету «МЕГАПОЛІС» за розуміння і підтримку даної ініціативи, щодо маркування товарів російського виробника: «Особливу подяку висловлюємо приватному підприємцю Матяш О.А. і всьому колективу магазина, які також приймають найактивнішу участь у зборі гуманітарної допомоги бійцям в зоні АТО https://vk.com/horol_help »!!!  

хорол, мегаполіс, рішення міської ради, маркування російських товарів, го гостромисл«Торгові мережі наповнюють скарбницю Путіна, а вже завтра їхні діти можуть опинитися в зоні АТО. Надіємось, що кожний хто пов'язаний з торгівлею зробить відповідні висновки і підтримають дане рішення.  Маркування – це тільки початок і нехай  невелика, але ж все таки значна для нас перемога. Таким чином,ми підтримуємо наших мужніх хлопців і на місцевому рівні боремося з окупантом.  Слава Україні, Слава її Героям! Перемога буде за нами)» - говорять молоді активісти.

Категорія: Новини | Переглядів: 902 | Додав: $iryaK | Теги: хорол, мегаполіс, го гостромисл, рішення міської ради, маркування російських товарів, ХОРОЛЬЩИНА | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги