Президентська відзнака - 19 Березня 2015 - Хорольський сайт
Субота, 27.04.2024, 01:46
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 19 » Президентська відзнака
13:54
Президентська відзнака

Петро Порошенко знову відзначив ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів»
Згідно Указу Президента України № 126/2015 від 6 березня 2015 року «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Міжнародного жіночого дня» за значний особистий внесок у соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток Української держави, вагомі професійні здобутки та самовіддане служіння Українському народові медаллю "За працю і звитягу" нагороджено начальника консервного цеху єдиного підприємства-виробника дитячих молочних сумішей від перших днів життя на території України Ларису Іванівну Діденко.
Медаль «За працю і звитягу» — державна нагорода України, відзнака Президента України для нагородження громадян України за вагомий особистий внесок у розвиток економічної, науково-технічної, соціально-культурної, військової, державної, громадської та інших сфер діяльності, багаторічну сумлінну працю, зразкове виконання службових обов'язків.
Лариса Діденко має за своїми плечима 34 роки стажу на підприємстві: від змінного хіміка до начальника цеху. Свою роботу дуже любить, а на запитання про стимули та мотиви відповідає так:«Моє головне надбання – моя професійна команда. Ми з гордістю і радістю думаємо про те, що новонароджені жителі держави завдяки нашим сумішам ростуть здоровими, розумними і життєрадісними. Коли дитя плаче, то завдяки маминим рукам, стуку маминого серця, що цей малюк чув всі дев’ять місяців, і пляшечці з нашою сумішшю, він заспокоюється. Це для нас найбільша гордість і стимул для ефективної праці».
Колектив ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» вітає Ларису Іванівну Діденко з почесною нагородою та бажає не втрачати притаманних їй найкращих людських та професійних якостей.

Категорія: Новини | Переглядів: 470 | Додав: misto_horol | Теги: нагорода, хорол, хмккдп | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги