Поховали земляка - 27 Грудня 2015 - Хорольський сайт
Неділя, 28.04.2024, 06:59
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 27 » Поховали земляка
10:20
Поховали земляка

На Хорольщині поховали військовослужбовця Збройних Сил України

 
Холодного зимового ранку, Хорольщину сколихнула сумна звістка. Зупинилось битися серце нашого земляка, військовослужбовця Збройних сил України Євгенія Миколайовича Живенка. Важко віднайти потрібні слова, щоб передати біль  втрати, яку переживають в ці дні його мама, сестра, рідні і близькі йому люди. 

Боляче усвідомлювати, що раптова смерть обірвала життя молодої людини, якій виповнилось лише 38 років. Чоловік мав добре серце і золоті руки. Всі, хто знав Євгенія, запам’ятають його як добру, щиру і роботящу людину, майстра своєї справи, патріота, який чесно виконав свій громадянський і військовий обов’язок.
18 грудня відбулися церемонія прощання з загиблим та проводи його в останню путь. На похоронах військовослужбовця побували перший заступник голови райдержадміністрації С.Г.Абрамов, заступник голови райдержадміністрації Л.О.Бойко, т.в.о. військового комісара Хорольського військового комісаріату О.А.Главатських, воїни-афганці, хлопці-побратими, демобілізовані з зони проведення антитерористичної операції.
В такі сумні хвилини ми думаємо про те, що сьогодні в зоні проведення антитерористичної операції продовжують нести нелегку службу сотні наших громадян, які в цей нелегкий для України час, ризикуючи своїм життям, наближають світлий день довгоочікуваного миру. Ми молимося, аби хлопці повернулись додому живими і сподіваємось, що час нашої перемоги не за горами. Цей час обов’язково настане і в тому буде заслуга кожного, хто вніс посильний вклад у цю перемогу, в тому числі, і нашого хлопця-земляка Євгенія Живенка.

Категорія: Новини | Переглядів: 1044 | Додав: admin-horol@atua | Теги: хорольський сайт, хорол, АТО | Рейтинг: 2.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги