Подяка від Гостромислів - 30 Вересня 2015 - Хорольський сайт
Понеділок, 29.04.2024, 03:40
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Вересень » 30 » Подяка від Гостромислів
23:11
Подяка від Гостромислів

Зі словами подяки та побажаннями від “Гостромислів”.

хорол, хорольський молококонсервний комінат дитячих продуктів, гостромисл, го гостромислГромадська організація «Гостромисл», яка неодноразово отримувала підтримку від ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» у проведенні своїх заходів, доповнила колекцію подяк підприємства.
Голова ГО «Гостромисл» Сергій Луценко від імені всіх членів організації та від себе особисто висловив щирі слова вдячності унікальному підприємству не лише міста, а й всієї України, за постійну спонсорську допомогу у проведенні масових заходів для дітей, молоді та усіх жителів міста Хорол. 
«Ми бажаємо, щоб усі добрі справи, які робить мудре керівництво комбінату з надзвичайно активною життєвою позицією на користь нашого міста та громади, поверталися сторицею. Нехай продукція комбінату користується попитом у малечі та дорослих. Для нашої організації голова наглядової ради Володимир Почеп та в.о.генерального директора Віталій Ільницький є одними з найавторитетніших управлінців району», - говорить Сергій.
Нагадаємо, за спонсорського супроводу підприємства за травень-червень 2015 року у Хоролі пройшло 4 спільних заходів місцевого та районного значення.

хорол, гостромисл, пат хмккдп

Категорія: Новини | Переглядів: 783 | Додав: $iryaK | Теги: го гостромисл, хорол, гостромисл, пат хмккдп | Рейтинг: 4.3/3
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги