Подарунки дітям - 29 Грудня 2014 - Хорольський сайт
П`ятниця, 03.05.2024, 09:01
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 29 » Подарунки дітям
21:58
Подарунки дітям

ТУРБУВАТИСЯ ПРО ТИХ, ХТО ЦЬОГО НАЙБІЛЬШЕ ПОТРЕБУЄ – ГОЛОВНИЙ ОБОВ’ЯЗОК ВЛАДИ РАЙОНУ

Кожна дитина з особливим нетерпінням чекає приходу Нового року та свята Різдва Христового. Особливо діти радіють, коли загорається різнокольоровими вогниками новорічна ялинка та в гості приходять Дід Мороз і Снігуронька з подарунками.
Не залишили поза увагою в переддень новорічно-різдвяних свят дітей-сиріт та дітей з сімей, що перебувають в складних життєвих обставинах, районна державна адміністрація та районна рада.Заступник голови районної державної адміністрації І.О.Штейнберг разом із начальником відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації І.М.Потерайло завітали до дев’яти сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, та провідали дітей-сиріт. В дарунок діти отримали новорічні ялинки, люб’язно надані Хорольським лісництвом ДП „Лубенське лісове господарство“(начальник, депутат районної ради В.Б.Надоша) та солодощі і подарунки, придбані завдяки спонсорам. Зокрема, директор приватної фірми „Жадана“ В.І.Лантух надав для подарунків продукцію власного виробництва вартістю понад 1 тис. грн. Долучились до доброї справи і адміністрація магазину „Оптовичок“, що надала солодощі, та приватний підприємець В.В.Брижко.
На превеликий жаль, не кожна сім’я може  дозволити собі придбати новорічну ялинку, прикрасити її та ще й покласти під неї подарунки. Тому діти неймовірно зраділи несподіваним гостям. Вони раділи, сміялися, роздивлялися подарунки, а найсміливіші навіть розказали віршики про Новий Рік. Ці символічні подарунки додали малечі радісного передноворічного настрою.
Добре, що на Хорольщині є небайдужі дорослі, які  потурбуватися про дітей з інших сімей, і зробити справжнє свято для них, а ще допомогли повірити в новорічні дива, у добро і в те, що мрії збуваються, особливо під Новий рік. від Діда Мороза й Снігуроньки.
Щире спасибі всім, хто допоміг порадувати діток новорічними подарунками від Діда Мороза й Снігуроньки. Нехай Вам  здоровиться, щирі меценати.
Хочеться, щоб під Новий рік жодна дитина не залишилась без подарунка. А подбати про це ми можемо всі разом, шановні дорослі! Зігріємо наших дітей теплом і любов’ю, які їм так необхідні.
Хай з ялинковим ароматом завітає у наші домівки святковий настрій, а Дід Мороз і Снігуронька принесуть дітям подарунки і новорічні сюрпризи.

horol.adm-pl.gov.uа

Категорія: Новини | Переглядів: 492 | Додав: $iryaK | Теги: діти-сироти, подарунки дітям, хорол, новий рік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги