Патріотизм попри все - 20 Січня 2015 - Хорольський сайт
П`ятниця, 26.04.2024, 02:06
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Січень » 20 » Патріотизм попри все
21:13
Патріотизм попри все
77-річна пенсіонерка Ганна Григорівна Дацій з села Березняки приймала гостей від Хорольського молококомбінату. Представники заводу на чолі з генеральним директором Артемом Васильовичем Кузьменко привезли жінці подарунки до зимових свят.

Ганна Григорівна перерахувала на потреби армії сім тисяч гривень. Саме за цей вчинок її нагороджено Подякою від районної ради та державної адміністрації за активну громадську позицію та допомогу Збройним Силам України. Патріотизм пенсіонерки вразив керівництво ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» і,  розуміючи непосильність вищезгаданої суми для старенької, прийнято рішення надати допомогу продуктами харчування.

В якості подарунка Артем Кузьменко особисто передав Ганні Дацій сухе молоко з вітаміном С, сухі молочні каші ТМ «Малышка» та масло вершкове ТМ «Хорол» власного виробництва. До продукції комбінату також додано борошно пшеничне, цукор, кукурудзяну олію та шоколадні цукерки.

«У таких людей, як Ганна Григорівна, потрібно вчитись. Подібні  вчинки показують, що таке любов і повага до своєї рідної землі, до свого народу та його історії. Побільше б таких прикладів для підростаючого покоління. Молодь повинна мати на кого рівнятись. Я вважаю, що доцільно прививати патріотичні відчування змалечку. Адже, проаналізувавши нинішню ситуацію в країні, можна сказати, що доля нашої держави залежить від її людей, від їх сприйняття батьківщини та громадського обов’язку», - говорить Артем Кузьменко.

Категорія: Новини | Переглядів: 546 | Додав: $iryaK | Теги: хорол, патріотизм, пенсіонерка | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги