Нові дитячі майданчики - 1 Червня 2015 - Хорольський сайт
Понеділок, 06.05.2024, 18:14
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 1 » Нові дитячі майданчики
13:01
Нові дитячі майданчики

Встановлення дитячих майданчиків 
Є події, які, на перший погляд, не мають особливого значення, але якщо вдуматися, їх важливість стає зрозуміла кожному. Дитячий сміх, веселий гомін та щасливі обличчя батьків - все це тепер можна спостерігати поблизу житлових будинків нашого міста.
Хорольська міська рада закупила перші 4 дитячі майданчики для облаштування прибудинкових територій. Це подарунок для малечі до Дня захисту дітей від міської влади. Гра на такому майданчику дає силу, здоров'я, спритність – це активний рух, який так необхідний сучасним дітям.
Розпочато перший етап. До кінця року буде продовжено виконання цільової програми облаштування майданчиків на території міста Хорол на 2013-2015 роки. Друга частина закупки майданчиків (ще три) планується вже найближчим часом.
Ця робота планувалася ще у 2013 році. На жаль, через не фінансування казначейством, перші чотири майданчики закупили ще в 2014 році, але виникла кредиторська заборгованість. Тож, як тільки з’явилася можливість проплатити – міська рада забрала майданчики і розпочала їх монтаж та встановлення. Жителі житлових будинків, де встановлюються майданчики, не стоять осторонь, а теж беруть активну участь у їх встановленні.
Звертаємо Вашу увагу, шановні співгромадяни, що це не безкоштовна допомога депутатів Верховної Ради, а придбаний подарунок до Дня захисту дітей, за бюджетні кошти міської ради.
Кажуть, що дитинство – це найщасливіша пора нашого життя. Саме тому міська рада покладає багато зусиль, щоб діти нашого міста росли в турботі. Маленькі хлопчики та дівчатка повинні зростати в атмосфері безмежної любові та турботи як з боку батьків, так і з боку влади.

Джерело - Хорольська міська рада

Категорія: Новини | Переглядів: 706 | Додав: misto_horol | Теги: дитячий майданчик, хорол, день захисту дітей | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги