«На варті Батьківщини» - 26 Червня 2015 - Хорольський сайт
П`ятниця, 03.05.2024, 04:18
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 26 » «На варті Батьківщини»
21:30
«На варті Батьківщини»

НА ВАРТІ РІДНОГО КРАЮ
ХОРОЛ, ГО ГОСТРОМИСЛ, ГОСТРОМИСЛ, АЗОВВійськово-патріотичне виховання молодого покоління – наразі є одним із важливих в часи, коли наша країна стоїть на варті своїх кордонів та бореться за її цілісність. І наші юнаки та чоловіки повинні в будь-який час зуміти захистити себе, своїх близьких та рідну землю, адже це їх священний обов’язок.
Саме з цього приводу минулої неділі в центрі Хорола і відбувся військово-патріотичний захід під назвою «На варті Батьківщини», який став першою ластівкою військового вишколу хорольської молоді.
Програма заходу була досить насиченою різноманітною і цікавою. Серед присутніх були представники усіх поколінь - від малечі до людей поважного віку.
Головним організатором та ініціатором виступив цивільний корпус батальйону «Азов», спільно з громадською організацією «Гостромисл» та спортивним клубом «Спарта».
Гості заходу – бійці «Азову» з міст Полтава та Лубни - зі справжнім знанням своєї справи провели ознайомлення з будовою автомату АК-47, розбирали та збирали його, тим самим зібравши багато бажаючих позмагатися на швидкість. До речі, серед учасників були представниці слабкої статі, які показали чудові результати не гірше за чоловіків. 
Відкрите змагання з армрестлінгу долучило до випробування сили в руках багатьох справжніх чоловіків. Це було видовищно та захопливо. 
Навчені «Азовці» на озелененій частині парку провели приклади тактики ведення «справжнього» бою зі стріляниною, димовою завісою та вдаваними пораненими, яким необхідно було надати першу медичну допомогу. І саме про правильне надання першої медичної допомоги під час бою у разі різноманітних видів уражень кваліфіковано наочно розповіли нам юнаки.
Конкурси з віджимання на витривалість та змагання з пресу на швидкість також додали певної нотки у загальне дійство.
Хотілося б висловити велику вдячність за підтримку і допомогу в організації даного заходу - Хорольській райдержадміністрації та Хорольській міській раді. Особлива вдячність нашим спонсорам - ПП Корнієнку С.В., ПП Брижку В.В., ПП Бакуменку В.М., ПП Бові М.М., Данилюку С., Петрушечкіну М., Стеценко Т. 
Переможці усіх конкурсів та змагань, інструктори та бійці батальйону «Азов» були нагороджені пакунками з питною водою та молочними сумішами від головного спонсора - ПАТ "Хорольського МКК ДП", за що ми їм щиро вдячні.
Так, це лише початок, але необхідно вірити, що наша патріотично налаштована молодь буде більше зацікавлена в подібних заходах, які пропагують здоровий спосіб життя, здобуття навичок у військовій справі та наданні першої медичної допомоги в екстрених ситуаціях, і дай Бог, щоб ці знання знадобилися нам усім лише у мирний час. 
ФОТОАЛЬБОМ - https://vk.com/album-75677747_217460787

Категорія: Новини | Переглядів: 1021 | Додав: misto_horol | Теги: фото, хорол, го гостромисл, азов, ск спарта | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги