Мотосезон 2015 (Хорол) - 7 Травня 2015 - Хорольський сайт
Понеділок, 29.04.2024, 19:03
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Травень » 7 » Мотосезон 2015 (Хорол)
15:37
Мотосезон 2015 (Хорол)

«Мотосезон-2015» (Хорол) https://vk.com/motosezon_2015
Організатор заходу «Мотосезон-2015» в Хоролі ГО "Гостромисл" висловлює велику подяку за підтримку: мотоциклістам Хорольщини, міській раді, районній раді, райдержадміністрації, відділу культури й туризму. Особливу вдячність належить віддати спонсорам змагань ПАТ «Хорольському Молококонсервному Комбінату», ТСО України, організатору змагань з армрестлінгу Денису Алексеєнку, Колісніченку Віктору, приватним підприємцям та небайдужим людям, завдяки яким відбулася вся феєрія даного заходу, а це: Корнієнко Сергій, Глова Вікторія, Гунявий Владислав, Петякова Юля, Білько Наташа, Тіщенко Павло, Гунявий Віктор, Мельник Ліна, Брижко Віктор, Вінніченко Інна, Бузунко Валентина, Кіяшко Вікторія, Волошин Сергій, Бойко Микола, Алієв Руслан з командою байкарів та турагенція «Імперія турів». Окремо вдячні за насичену концертну програму рок-гурту «London Jack Band», Ріддіку, гурту «Дзиґа», Тарасу Королю, за озвучення Рідкобороду Олександру, РБК за надану апаратуру і звісно ж нашим чудовим гостям з міста Полтави: кавер-гурту «Царство Шута», театру вогню «Indigo», які подарували багато нових приємних позитивних вражень.
Метою нашого заходу було привернути увагу громадськості до ПДР по запобіганню ДТП, розвиток армспорту в нашому районі, участь благодійності на користь наших бійців в зоні АТО та підняття патріотизму, єдності, духу й розвитку культури українського народу. 
Розпочався захід мотопробігом в пам’ять загиблим мотоциклістам, маршрут якого пролягав через Хорол – Бочки – Лобкова Балка – Хорол, й передбачав покладання квітів на місцях ДТП Дігтяря Юри, Гайдара Андрія, Костюка Романа. Згадати своїх мотобратів і вшанувати їхню пам’ять приїхало і зареєструвалось 26 байкерів з Полтавської області, переважна більшість яких була з Хорола, Миргорода, Глобине, Лубен, навіть з Пирогів і Великих Кринок. Ми раді були зустрічати їх у нашому славетному місті і дуже вдячні що змогли приїхати на цей захід.
Під час нашого дійства було проведено змагання з армрестлінгу клубом «Армрестлінг клуб ім. Юри Дігтяря», який було відкрито цього ж дня. На протязі всієї програми були цікаві силові конкурси в який мали змогу прийняти участь мешканці та гості міста.
Концертна програма несла благодійний характер в підтримку бійцям АТО. Цього вечора було поєднано різні стилі музики: української народної пісні, популярної музики, оперного стилю, рок музики та репу. Нам хотілось кожному догодити, але основна частина була призначена саме для молоді, адже не часто проводяться подібні заходи, де враховувались би саме їхні побажання і вподобання. Сподіваємось що всі жанри музики знайшли свого слухача, феєр-шоу свого глядача а армрестлінг свого силача і подарували вам гарний відпочинок та зарядили позитивними емоціями. Але в цей же час, ми не могли забути тих героїв для яких було зібрано кошти в розмірі 443 грн., які перерахуються на рахунок комітету допомоги хорольським військовослужбовцям в зоні АТО, адже на сьогоднішній день більше двохсот хорольців мобілізовані для проходження служби на Сході України, більшість із них служать у зоні АТО і потребують нашої підтримки. Нехай це і незначна сума, але як говорять «крапля до краплі» і разом до перемоги. В даний час вони потребують обмундирування, взуття та засобів захисту, які швидко зношуються. 
Шкода, що дехто навіть не задумується, завдяки кому ми маємо мирне небо в себе над головою, лягаємо спати і прокидаємось не під звуки канонади, завдяки кому має можливість спокійно відпочити і в деякій мірі розважитись. Тому, хочемо незважаючи на тяжкий період в історії Незалежної України черговий раз дати підґрунтя для роздумів і наголосити на цьому!
Нас радує, що з кожним черговим заходом ми знаходимо все більше молоді, однодумців, друзів, які бажають стати членом громадської організації "Гостромисл" і активно діяти на благо і розвиток свого міста, молоді, спорту без власної користі в тому, а головне - робити добрі справи для спільної перемоги своєї Батьківщини. Ми маємо ще багато ідей і обов’язково втілимо їх в реальність, адже маємо чималу підтримку і не аби яке бажання, що являється головним фактор успіху.
Добра, миру і спільної перемоги всім нам.

З повагою,
Голова ГО "Гостромисл"
Луценко Сергій
ФОТОАЛЬБОМ - https://vk.com/album-75677747_215258482

Категорія: Новини | Переглядів: 1304 | Додав: misto_horol | Теги: хорол, го_гостромисл, motosezon_2015 | Рейтинг: 4.4/7
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги