Мотобольні Чемпіони - 4 Листопада 2015 - Хорольський сайт
П`ятниця, 26.04.2024, 03:36
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 4 » Мотобольні Чемпіони
13:04
Мотобольні Чемпіони

Хорольчани – Чемпіони України

23 жовтня усі віддані мотобольні фанати попрямували до с. Вишняки, адже вирішувалась доля Чемпіонату України 2015 року, боротьба точилась за перше місце у національних змаганнях. Саме на цю дату була призначена календарна гра двох українських мотобольних лідерів «Нива» (Вишняки) – «Восход» (Вознесенськ). Нагадаю, що виїзна гра «Ниви» у Вознесенську закінчилась нічиєю 3-3. Тож, обидві команди були налаштовані тільки на перемогу.

Підтвердженням цьому і став запальний та азартний старт з боку обох команд, і уже через 5 хвилині після початку матчу гравець «Восхода» Вячеслав Лазаренко відкриває рахунок 0-1, на що кандидат у майстри спорту Сергій Пузик одразу дає відповідь влучним м’ячем у ворота суперника. Гра розвивається на високих швидкостях та «відкритих» ручках газу. Обидві команди виконують професійні паси та переходи, а увага усієї публіки прикута до м’яча.

Запальну вишняківську публіку порадував ще один влучний м’яч у виконанні Пузика у ворота суперника у другому періоді. А наступний тайм був плідним для майстра спорту міжнародного класу Володимира Бойка, який забив два професійні голи.

Уже стає помітною як силова, так і моральна перевага хорольчан на полі, вони все раз за разом активно б’ють по воротах суперника. В результаті чого вдається забити голи Олександру Ходосову та Юрію Жиденку у четвертому періоді, на що знову ж таки Вячеслав Лазоренко із «Восхода» забиває ще один влучний штрафний удар. Але він уже не сильно впливає на результат і перемогу здобуває команда «Нива» із с. Вишняки з рахунком 6-2.

Перемога у цьому матчі є такою довгожданою та омріяною для «Ниви», адже вона приносить їй титул Чемпіона України з мотоболу 2015 року! З чим ми їх і щиро вітаємо!

Автор: Олеся Зімовець

Категорія: СПОРТ | Переглядів: 850 | Додав: $iryaK | Теги: мотобол, хорол, вишняки, Чемпіонат України | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги