МККДП підтримав спортсменів - 9 Жовтня 2015 - Хорольський сайт
Понеділок, 29.04.2024, 05:28
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Жовтень » 9 » МККДП підтримав спортсменів
21:29
МККДП підтримав спортсменів
Тренер з кікбоксингу Олександр Савін вручив прес-секретарю Анні Саусі подяку за вагомий внесок Хорольського МКК ДП в розвиток Карате Кемпо в Україні, також ми пропонуємо вашій увазі найбільш цікаві моменти змагань за кубок з Карате Кемпо та інтерв"ю з Анною Саусею та кандидатом на посаду міського голови Валерієм Логвіненком.



На Полтавщині вперше проведено Відкритий Кубок Полтавської області з Кемпо-Карате серед дітей та дорослих. Спортсменів люб’язно зустріла Кафедра фізичного виховання Полтавського національного педагогічного університету ім.Короленка. Змагання за підтримки Управляння у справах сім’ї та спорту Полтавської облдержадміністрації, Федерації Кемпо і Кобудо IKF України відбулись 26 вересня 2015 року.

В давнину Кемпо і Карате значило одне і те ж. Поділ відбувся вже в наш час. Вважається, що в сучасних стилях Карате - техніка бою, що представлена в основному ударами, тоді як в Кемпо, окрім ударів, малося багато захоплень, больових контролів, удушень, кидків. Крім цього в Кемпо обов'язково використовувалася робота зі зброєю. У стилі Кемпо-Карате в рівних частках присутня ударна та кидкова-больова техніка. Удушення не практикується, але добре розвинена техніка звільнення від захоплень, больові прийоми на суглоби та різні види утримання. Ударна техніка стилю виконується зі значним застосуванням сили і з «проносом» руки або ноги.

Представляти Хорол на Відкритому Кубку Полтавської області, за підтримки унікального вітчизняного підприємства ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів», приїхало відразу 11 спортсменів - учні Хорольської дитячо-юнацької спортивної школи з відділення кікбоксингу, під наглядом тренера ДЮСШ з кікбоксингу, судді національної категорії з тайського боксу, КМС по Кемпо-Карате Олександра Савіна. За результатами змагань серед загальної кількості учасників, що складала 150 чоловік зі всієї області, представники Хорола вибороли дев’ять перших місць, чотири других та два третіх місця.

За невпинну підтримку молоді та спорту, здорового способу життя, що спрямовані на створення умов для всебічного розвитку особистості, Хорольський молококомбінат отримав подяку від Федерації Кемпо та Кобудо IKF України, як генерального спонсора ДЮСШ. Зі слів президента Федерації Кемпо та Кобудо IKF України, «за вагомий внесок у розвиток Кемпо-Карате в Україні».









Категорія: Новини | Переглядів: 589 | Додав: Sergiy-Kalinichenko | Теги: Савін О.К., кемпо карате, МККДП | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги