Медалі ветеранам р-ну - 3 Березня 2015 - Хорольський сайт
Неділя, 05.05.2024, 07:10
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 3 » Медалі ветеранам р-ну
14:36
Медалі ветеранам р-ну

ЮВІЛЕЙНІ МЕДАЛІ ДО 70-РІЧЯ ВИЗВОЛЕННЯ БІЛОРУСІЇ ВІД НІМЕЦЬКО-ФАШИСТСЬКИХ ЗАГАРБНИКІВ ОТРИМАЛИ ВЕТЕРАНИ РАЙОНУ

Друга Світова війна навіки ввійшла в історичну пам’ять українців, білорусів, інших народів, що населяли колись безмежні простори радянської держави. Це ціла епоха, в якій нерозривно пов’язані тріумф і трагедія, скорбота за невинними жертвами, радість перемог і данина мужності народу і його священній боротьбі з ворогом.

Сімдесят років по історичним вимірам – це просто мить, по людським – ціле життя. Кілька поколінь виросло з тих пір, не знаючи жахіть війни. Саме цим досягненням ми завдячували ветеранам війни. Прикро тільки, що сьогодні мир і спокій, завойований нашими дідами, знову порушений пострілами градів  та важкої артилерії.
З нагоди 70-річчя визволення Білорусії від німецько-фашистських загарбників наші земляки, що брали участь у визволенні краю від ворога, були нагороджені ювілейними медалями Республіки Білорусь. Днями нагороди були передані для вручення адресатам.
27 лютого виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації В.О.Плоцький, голова районної ради Ю.В.Бойко та голова президії районної ради ветеранів Д.А.Кражан вручили ювілейні медалі та квіти хорольським ветеранам війни, а саме: В.П.Горбу, Б.А.Гузю та М.Ю.Козло. Таких же нагород удостоєні ряд ветеранів району, яким ювілейні медалі будуть вручені найближчим часом, це ветерани війни: Г.Д.Широкоступ з села Петракіївки, І.О.Лисенко з села Єньки, І.М.Стовба з села Ковалі, О.Г.Давидюк з Покровської Багачки.          Житель міста учасник визволення Білорусі Микола Давидович Гудзь теж відзначений ювілейною медаллю. На жаль, він торік відійшов за межу вічності. Тож нагороду голова Президії районної організації ветеранів Д.А.Кражан вручив його дружині Валентині Григорівні. Нагороди воїнам з Хорольщини надійшли з Посольства Білорусі в Україні.

Категорія: Новини | Переглядів: 651 | Додав: misto_horol | Теги: нагорода, хорол, ветерани | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги