Кубок з пауерліфтингу - 28 Грудня 2014 - Хорольський сайт
П`ятниця, 03.05.2024, 01:33
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 28 » Кубок з пауерліфтингу
21:02
Кубок з пауерліфтингу

ВІДКРИТИЙ КУБОК ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ПАУЕРЛІФТИНГУ ТА ЖИМУ ЛЕЖАЧИ ПРОЙШОВ В ХОРОЛІ

21 грудня 2014 року в Хорольському районі відбувся Відкритий кубок Полтавської області з пауерліфтингу та жиму лежачи. В змаганнях взяли участь 55 учасників з різних регіонів України, а саме з смт. Царичанка,  міст Хорола, Миргорода, Кременчука, Полтави, Прилук та Києва.
Організаторами Відкритого кубку Полтавської області з пауерліфтингу та жиму лежачи виступили регіональне представництво Федерації Пауерліфтингу (WPAU) в Хорольському районі та Хорольська районна організація ВФСТ “Колос”.
На змаганнях були присутні: заступник голови районної державної адміністрації І.О.Штейнберг, начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації І.М.Потерайло та директор Хорольської гімназії  М.М. Копайгора.
В триборстві серед чоловіків переможцем став наш земляк – майстер спорту міжнародного класу та рекордсмен світу Кобеляцький Сергій. Друге місце також виборов  спортсмен з м. Хорола - майстер спорту міжнародного класу Чіпко Геннадій, і третє місце теж здобув представник Хорольщини – майстер спорту міжнародного класу Ванда Євгеній.
Приємно, що спортсменка з  нашого міста Ганночка Вікторія виборола 6 медалей – 4 золоті та 2 срібні у змаганнях з триборства та жиму лежачи серед жінок та серед  дівчат.
Всі переможці були нагороджені медалями, сертифікатами та цінними подарунками від спонсорів.

Категорія: СПОРТ | Переглядів: 648 | Додав: $iryaK | Теги: кубок полтавської області, пауерліфтинг, хорол, жим лежа | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги