Комунальний бунт - 2 Лютого 2015 - Хорольський сайт
П`ятниця, 26.04.2024, 19:49
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 2 » Комунальний бунт
13:24
Комунальний бунт

КОМУНАЛЬНИЙ БУНТ В ХОРОЛІ

15 січня мешканці будинку 16/32, що по вулиці 1 Травня, прийшли в кабінет директора КП «Комунсервіс»,де відбулася надзвичайно гостра дискусія.

Ми задали декілька запитань одному з учасників акції Сергію Калініченку.

  • А: Сергій, яка мета таких заходів?
  • С: На сам перед, ми хочемо привернути увагу керівництва КП «Комунсервіс», яке являється балансоутримувачем житлового фонду місцевої громади, до проблем нашого будинку.Наш багатоквартирний житловий будинок експлуатується вже 27 років, за цей час він жодного разу не зазнав капітального ремонту. Хоча згідно Правил утримання житлових будинків та прибудинкових територій затверджених наказом Держжитлокомунгоспу за №76 від 17.05.2005 року, потрібно було провести вже два капітальних ремонти м’якої покрівлі даху; два капітальних ремонти стиків панелей зовнішніх стін на предмет їх герметизації; один капремонт віконних і дверних блоків; три капремонти внутрішніх водостоків; три капремонти асфальтового покриття проїздів, тротуарів, відмостки. Як наслідок, будинок перебуває просто в жахливому стані. Дощова вода постійно потрапляє до квартир мешканців, в квартирах неможливо зробити ремонт. Електрощитові також заливає, тому вони постійно виходять з ладу. Водовідвід протікає аж до першого поверху. В під’їздах обдерті стіни, віконні блоки потребують заміни. Елементи зовнішнього облицювання руйнуються і відпадають, наражаючи на небезпеку мешканців будинку… Підприємство-балансоутримувач не надає належних комунальних послуг. Наш терпець увірвався і ми прийшли вимагати змін.
  • А: Яких результатів ви очікуєте від цієї зустрічі?
  • С: Згідно наказу директора КП «Комунсервіс» за №127/о від 6.11.2014 року та пункту 2.1.3 Правил утримання житлових будинків та  прибудинкових територій затверджених наказом Держжитлокомунгоспу за №76 від 17.05.2005 року, до участі в проведенні загального огляду будинку, до складу комісії, необхідно залучати представників його мешканців. Загальний огляд нашого будинку, при підготовці до цьогорічної зими, було проведено формально, тобто лише на папері. Ми вимагаємо проведення справжнього проведення загального огляду і включення до складу комісії мешканців будинку. І директор підприємства пообіцяв виконати нашу вимогу. Це дасть можливість визначити обсяг будівельних робіт, які необхідно виконати, та на підставі цієї інформації сформувати бюджетний запит, для отримання фінансування з місцевого бюджету.
  • А: Сергію, чи не вважаєте ви дану акцію занадто радикальною?
  • С: До речі, хочу висловити слова вдячності районному осередку Радикальної партії Олега Ляшка, за організаційну підтримку заходу. Також, користуючись нагодою, дякую ГО «Рідний Хорол» та її голові Логвіненку Валерію Юрійовичу особисто, за надання правової допомоги. А також членам ГО «Гостромисл» та всій команді сайту horol.at.ua, за інформаційну й відео підтримку. Що ж стосується самого запитання, то відзначу, що ми так не вважаємо, оскільки неодноразово зверталися до КП «Комунсервіс» із скаргами, щодо не надання житлово-комунальних послуг, як в усному так і в письмовому порядку. До того ж, ми живемо просто в нестерпних умовах і в нас не має іншого вибору, окрім, як відстоювати свої права всіма законними способами, включаючи звернення до судів, проведення акцій протесту і т. д.
  • А: Дякуємо за Ваші відповіді, ми і надалі будемо детально висвітлювати розвиток подій, стосовно проведення ремонтів житлового фонду міста, на сторінках нашого сайту horol.at.ua

Категорія: Новини | Переглядів: 2159 | Додав: $iryaK | Теги: хорол, комунальний бунт, комунсервіс | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 8
avatar
1 Alena • 08:46, 04.02.2015
А чому ж "цю проблєму" Валерій Юрійович не вирішував, коли сам був замісником міського голови і відповідав за "Комунсервіс".
Говорить легше, чим робить?
avatar
4 Sergiy-Kalinichenko • 20:57, 04.02.2015
По-перше. Валерій Юрійович був підлеглим Ігоря Володимировича і не міг вирішувати будь-які питання без погодження свого керівника.По-друге. Валерій Юрійович був заступником міського голови близько 2-х років, а Ігор Володимирович при владі вже майже 10 років. По-третє. "Ця проблема" стала нестерпною саме зараз, коли Валерій Юрійович - громадський активіст і намагається допомогти у іі вирішенні, за що ми йому дуже вдячні, а Ігор Володимирович - мер і навіть не намагається допомогти нам хоч чимнебуть, тільки те й робить що підвищує місцеві податки. Тому, на мою думку, питання потрібно ставити іншим чиному: ЧОМУ МЕР, НАПОЛЕГЛИВО, НЕ ХОЧЕ ПРАЦЮВАТИ НА БЛАГО ГРОМАДИ??? І ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ЗМІНИТИ ЦЮ СИТУАЦІЮ?
avatar
2 Edos • 18:10, 04.02.2015
Mолодці, повністю підримую вашу сторону))))
Хотілося б дізнатися, як саме зреагували органи влади на ваші клопотання??? Чи хоч щось фактично змінилося в вашу сторону???
avatar
1
5 misto_horol • 12:27, 10.02.2015
Останні новини тут - http://horol.at.ua/news/novini_pro_bunt/2015-02-09-230
avatar
3 Sergiy-Kalinichenko • 20:53, 04.02.2015
По-перше. Валерій Юрійович був підлеглим Ігоря Володимировича і не міг вирішувати будь-які питання без погодження свого керівника. По-друге. Валерій Юрійович був заступником міського голови близько 2-х років, а Ігор Володимирович при владі вже майже 10 років. По-третє. "Ця проблема" стала нестерпною саме зараз, коли Валерій Юрійович - громадський активіст і намагається допомогти у іі вирішенні, за що ми йому дуже вдячні, а Ігор Володимирович - мер і навіть не намагається допомогти нам хоч чимнебуть, тільки те й робить що підвищує місцеві податки. Тому, на мою думку, питання потрібно ставити іншим чиному: ЧОМУ МЕР, НАПОЛЕГЛИВО, НЕ ХОЧЕ ПРАЦЮВАТИ НА БЛАГО ГРОМАДИ??? І ЩО ПОТРІБНО ЗРОБИТИ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ЗМІНИТИ ЦЮ СИТУАЦІЮ?
avatar
6 Alena • 22:11, 12.02.2015
Сергію, ти прекрасно розумієш, що не правий, по виділеному тексту особливо.
avatar
7 Sergiy-Kalinichenko • 00:20, 14.02.2015
Ви просто нічого не знаєте про професійну діяльність свого чоловіка і тому захищаєте його. Вам здається, що погані люди обмовляють його, Ви навіть не уявляєте наскільки сильно помиляєтесь і яка насправді людина поруч з Вами ... :"(
avatar
8 Alena • 00:09, 11.01.2016
Классна!
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги