Хорольська поліція - 28 Листопада 2015 - Хорольський сайт
Понеділок, 29.04.2024, 10:53
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 28 » Хорольська поліція
21:08
Хорольська поліція

 

Хорольська поліція. Кадрова хроніка.

Від 7 листопада 2015 р. набув чинності закон "Про Національну поліцію", натомість міліція в Україні припинила своє існування. Зміни нової структури відбуватимуться поступово. Правоохоронці Національної поліції України матимуть змогу використовувати посвідчення, печатки, логотипи та емблеми міліції і Міністерства внутрішніх справ України до 31 грудня 2016 року. Відповідна норма закріплена у Законі України "Про Національну поліцію". Також відповідно до Прикінцевих та перехідних положень цього Закону, поліцейським дозволяється носіння та використання форменого обмундирування, визначеного для працівників міліції. Працівники нової поліції повинні пройти конкурсний відбір або ж переатестацію.
У складі Національної поліції функціонуватимуть такі підрозділи, як кримінальна поліція, патрульна поліція, поліція охорони, спеціальна поліція та поліція особливого призначення.

Начальник Миргородської поліції розповів про хід реформування правоохоронної системи в Національну поліцію.

Новопризначений начальник миргородської поліції Василь Овчаренко під час прес-конференції повідомив про зміни, у зв’язку з реформування міліції в поліцію. З його слів, миргородській поліції підпорядковуватимуться Хорольський, Великобагачанський та Шишацький відділи.

– Тепер до Миргородського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Полтавській області будуть відноситись ще три відділення – Хорольський, Великобагачанський та Шишацький, - цитують Василя Сергійовича на сайті обласної поліції. – Про кількість штату поки що говорити зарано. Переатестація працівників правоохоронної сфери, форма нового зразку та службові посвідчення – це далеко не всі зміни у системі. Поліція налаштована на повну взаємодію з людьми. Її роботу можна охарактеризувати трьома словами - професійність, прозорість та доброзичливість.


13 листопада новим начальником Хорольського відділу поліції ГУ Національної поліції України в Полтавській області призначили майора ДУДКУ Віктора Прокоповича. Народився 14 травня 1973 р. в с. Тростинка Васильківського району, Київської області. Раніше він обіймав посаду начальника Чорнухинського райвідділу міліції. Новий очільник зазначив, що буде налаштовувати роботу особового складу щодо 100% реагування на всі виклики і звернення громадян, забезпечення громадського порядку, добросовісне ставлення до людей, а також брати до уваги суспільно-громадську думку.

Категорія: Новини | Переглядів: 1951 | Додав: $iryaK | Теги: кадрова хроніка, хорол, поліція | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги