ХМККДП - лідер галузі - 10 Грудня 2014 - Хорольський сайт
П`ятниця, 03.05.2024, 15:14
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 10 » ХМККДП - лідер галузі
15:47
ХМККДП - лідер галузі
Національний Бізнес-рейтинг визнав ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» ЛІДЕРОМ ГАЛУЗІ 

Хорольський комбінат другий рік поспіль посів 1-е місце та отримав «золото» у ТОП-5 серед великих та середніх підприємств України у номінації «Показники масштабів виробництва та платоспроможності», «Соціальні показники», «Ефективність використання ресурсів»  у виробництві дитячого харчування та дієтичних харчових продуктів за результатами загальнодержавного статистичного ранжування фінансово-господарської діяльності.

У цьому році єдиний вітчизняний виробник спеціального та дієтичного харчування для малюків з перших днів життя отримав відразу декілька нагород. Серед них, окрім самого «Лідера галузі 2014», ОРДЕН «Зірка слави. Економіка України» - генеральний директор підприємства Артем Васильович Кузьменко; МЕДАЛЬ «За заслуги та досягнення» -  старший інженер з питань будівництва Олександр Сергійович Смірнов; Сертифікат «СПЕЦІАЛІСТ РОКУ»  - головний механік  Сергій Васильович Сафонов; Сертифікат «СПЕЦІАЛІСТ РОКУ»  у сфері «Фінанси та аудит 2014» – начальник відділу економіки та фінансів Юрій Володимирович Гулєнцов;  Сертифікат "КЕРІВНИК РОКУ" -  менеджер з постачання Сергій Олександрович Штомпель.

Національний бізнес-рейтинг – комплексна рейтингова програма, що визначає реальних лідерів економіки України виключно за офіційними даними Державної статистики, ґрунтуючись на показниках чистого прибутку, платоспроможності, ефективності використання ресурсів, соціальних внесків та оплати праці, а також інвестиційної привабливості.

Щорічне незалежне оцінювання проводилося за науковою методологією аналітичної агенції «Статінформконсалтинг» та редакції статистичного міжнародного каталогу «Торгово-промислова Україна».

Наша перемога - це ще один крок вперед до зростання і досконалості.

Категорія: Новини | Переглядів: 676 | Додав: $iryaK | Теги: нагорода, хорол, хмккдп, лідер галузі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги