ХМКК на ринках Азії - 12 Листопада 2015 - Хорольський сайт
Середа, 08.05.2024, 04:00
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Листопад » 12 » ХМКК на ринках Азії
16:00
ХМКК на ринках Азії
 
Хорольський молококонсервний комбінат планує вихід на ринки Азії, - директор підприємства
хорол, хмккдп, хорольський комбінат дитячих продуктівХорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів (ХМКК ДП) планує розширити перелік країн, в які буде поставлятися їх продукція. Про це повідомив директор підприємства Віталій Ільницький.

За його словами, з деякими країнами Азії ведуться переговори. Зацікавленість у дитячому харчуванні, виробленому на ХМКК ДП, проявляють Корея, В'єтнам і Малайзія.

«Власне кажучи, придбанням нашої продукції цікавляться багато країн. Зокрема, країни Азії - Корея, Малайзія, В'єтнам. Нам безумовно є над чим працювати і куди розвиватися. Для старту, як мінімум, необхідно модернізувати упаковку - до існуючої картонної, додати жерстяну банку», - пояснив Ільницький.

Ільницький також повідомив, що вкрай перспективним вважається китайський ринок. Однак, для роботи на експорт у Піднебесну необхідно відповідати деяким стандартам упаковки.

«Робота з іноринкамі ведеться безперервно. Ступінь їх перспективності можна оцінювати по-різному - все залежить від лояльності імпортного ринку. Візьмемо, приміром, Китай - туди дуже непросто зайти, оскільки існують досить серйозні і своєрідні вимоги до сертифікації продукції, що ввозиться. Крім того, є певні вимоги до упаковки. Це все витрати, які вимірюються сотнями тисяч євро. Тому необхідно все ретельно проаналізувати, виявити всі плюси і мінуси», - вважає директор ХМКК ДП.

В даний час Хорольський молококонсервний комбінат експортує дитячі суміші та каші в Молдову і Придністров'я. За 9 місяців поточного року ХМКК ДП здійснив 14 операцій з експорту на зазначені території, що склало понад 50 тонн продукції.

Категорія: Новини | Переглядів: 555 | Додав: $iryaK | Теги: ринок азії, хорол, хмккдп | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги