"Казкове дитинство" - 9 Червня 2015 - Хорольський сайт
П`ятниця, 26.04.2024, 14:51
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Червень » 9 » "Казкове дитинство"
20:52
"Казкове дитинство"

ВЕСЕЛЕ Й ЧУДОВЕ – ДИТИНСТВО КАЗКОВЕ
«Ми не пам’ятаємо дні, ми пам’ятаємо моменти», - говорив хтось із мудрих. Як же приємно дарувати щасливі миті, влаштовувати свято не лише собі, а й добрим людям. Гадаємо, 7 червня згадуватимемо з радістю і ми, і всі, хто був поруч, адже в центрі нашої уваги були найменшенькі хорольці, і саме заради їх посмішок, дзвінкого сміху і відпочинку для батьків ми влаштували захід «Казкове дитинство», присвячений Дню захисту дітей. Ми мали на меті виховати у діток бажання виявляти творчу ініціативу, пояснити їм важливість дбайливого ставлення один до одного, до своїх батьків і Батьківщини, навчити любити і поважати свою родину, рости добрими, щирими і відкритими, готовими завжди допомогти. Що ж вийшло із цього дійства?
Для нас свято почалося ще за кілька годин до початку. У кожного було повно приємної роботи: ми метушливо вирішували організаційні питання, сортували подарунки від спонсорів, підприємців, надували кульки і прикрашали ними дитячий майданчик – нашу імпровізовану сцену. Володя Крупнов, звукорежисер заходу, готував апаратуру, що надав відділ культури і туризму, та розважав дитячими пісеньками, які соковитими нотками розліталися довкола і разом гуртували навколо нас все більше й більше зацікавлених малюків з батьками. 
І от коли Олена Мурашкіна – наш гример-костюмер - перетворила Андрія Мурашкіна й Аню Коваль у красивенних Кощія і Бабусю Ягусю, а Таню Дроздову й Альону Бову – у кумедних Лунтіка і Губку Боба, костюми яких надали дошкільний навчальний заклад "Веселка", районний будинок культури та хорольська музична школа, ведучі Катя Бойко і Катя Кібенко поспішили до зацікавленої публіки проводити веселі конкурси, танці, пісні, хороводи з улюбленими казковими героями. Дітки із захопленням і цікавістю веселилися, раділи кожному моменту і залюбки брали участь в різноманітних розвагах!
Чудовими конкурсними подарунками нас забезпечили Хорольський комбінат дитячих продуктів та приватний підприємець Віктор Брижко, за що ми їм дуже вдячні. А за те, що свято було солодким і ще більш активним для всіх, дякуємо приватним підприємцям: Сергію Корнієнку - за морозиво та Олександру Носенку – за безкоштовні квитки на батути. За фінансову підтримку велике спасибі Хорольській районній органгізації ВО "Батьківщина", Владиславу Гунявому, туристичній агенції "Imperia tours" та Віталію Маську. 
А найбільша творча подяка – нашому ентузіасту-організатору Сергію Луценку та креативному сценаристу й режисеру – Ані Коваль! Також вдячні за допомогу Славіку Лобаню, Міші Рублю за чудові фотографії і нашому відеооператору - Владиславу Рідкобороду.
Навіть не знаємо, хто був щасливіший – дітлахи чи ми, адже дарувати таке свято – надзвичайна приємність!
гостромисл, го гостромисл
З любов’ю, колектив ГО «Гостромисл»

ФОТОАЛЬБОМ - https://vk.com/album-75677747_216787820

Категорія: Новини | Переглядів: 847 | Додав: misto_horol | Теги: хорол, день захисту дітей, го гостромисл, гостромисл | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги