Ідеальна пара - 18 Лютого 2015 - Хорольський сайт
Четвер, 09.05.2024, 07:46
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 18 » Ідеальна пара
13:56
Ідеальна пара

У ХОРОЛІ ОБРАЛИ ІДЕАЛЬНУ ПАРУ
Напередодні Дня Святого Валентина у Хорольському РБК відбувся романтичний молодіжний конкурс «Сердець закоханих горіння», ведучою якого була Оксана Левіна. Неповторну феєрію найпрекраснішого почуття запалили на районній сцені п’ять юних закоханих пар: учні 9 класу першої міської школи – Коля Левін та Іра Крохмаль, закохані із Петрівки – ВладиславВасецький та Аліна Перекопна, учні-третьокурсники Міжнегіонального центру – Сергій Рева і Світлана Сергеєва, студенти Гадяцького культурно-освітнього училища – Дмитро Лобаренкоі Софія Анісімова, учні І курсу Міжрегіонального Центру – Максим Фенько та Оля Олексенко. 
Упродовж вечора оцінювали таланти закоханих та обирали ідеальну пару за результатами конкурсних завдань начальник відділу культури і туризму та архівної справи Хорольської РДА Ірина Гунько; депутат Хорольської міської ради, голова промисловців та підприємців Хорольщини Сергій Волошин; директор готельно-ресторанного комплексу «У сестер» Оксана Радько; голова громадської організації «Молодіжний парламент Хорольщини» Роман Гловацький; методист районного відділу освіти, молоді та спорту Юлія Северин; методист і солістка районного будинку культури Ольга Бондаренко.
Для початку закохані розповіли глядачам історію свого знайомства. Коля та Іринка – друзі - не розлий вода ще з дитинства: живуть по сусідству, сидять за однією партою, а віднедавна їх татусі вже сватом один одного називають. Владислав та Аліна закохалися ще тоді, коли їли разом у дитсадочку гарячий борщик. Максим і Оля навіть гадки не мали, що звичайне перебирання кукурудзи на навчальному господарстві Міжрегіональго центру подарує їм щире почуття . А от Сергію довелося поборотися за прихильність Світланки: норовливій красуні хлопець таки догодив завдяки своїй веселій вдачі, артистизму та почуттю гумору. Дмитро та Софія майстерно презентували глядачам романтичну історію свого знайомства на тролейбусній зупинці.
Який чоловік не любить смачно поїсти! Але наступне завдання чарівних дівчат - не лише приготувати смачну страву для коханого, а й ефектно і оригінально презентувати свій кулінарний шедевр на осуд журі. Вочевидь, смакувала їм польова кухня від Колі й Іри, та ще й додавав апетиту жартівливій запальний танець від наймолодшої пари. Аліна частувала свого коханого і членів журі салом – символом української кухні, а Влад як поціновувач козацької їжі заспівав пісню про цю страву. Закохані із Міжрегіонального центру Максим і Оля та Сергій і Світлана дійшли аж до давньогрецької літератури і представили уривок із комедії Аристофана «Мир», приготувавши страви «Хабар Гермесу» та «Голуби миру» відповідно. Діма і Соня вдало відтворили кулінарне шоу Михайла Поплавського і приготували на його кухні страву під назвою «Білий лебідь».
Під час третього етапу молоді пари демонстрували свої таланти. Проникливою і глибокою була гра на фортепіано Колі та Іри (композиція «Реквієм по мрії»). Романтичний Владислав подарував Аліні її улюблені білі троянди і чудову пісню про ці квіти. Запальний український танець Максима і Олі підняв присутнім настрій і нагадав про народні забави. Під час виступу Сергія і Світлани на обличчях глядачів зникли посмішки і забриніли сльози: молоді люди презентували літературно-музичну композицію «Проводжала хлопця на війну». Дуже ніжно і гармонійно виглядали Дмитро і Софія, виконуючи під гітару авторську пісню хлопця про кохання. 

Нарешті, традиційне завдання молодіжного конкурсу - побувати в ролях знаменитих закоханих пар. Коля та Іра пригадали нещасливу історію ідеальної спортивної пари Радянського Союзу – Ірини Родніної та Олексія Уланова. Аліна і Владислав перевтілилися в улюблених гоголівських персонажів – Оксану та Вакулу. Наче за часів Великої Вітчизняної, карикатури на ворогів нашого народу – Гітлера і Єву Браун – представили Світлана і Сергій, побувавши в ролі агітаторів, що підіймали бойовий дух солдатів. Дивак Шурик (Максим Фенько) рятував на сцені свою красуню – кавказьку полонянку (Оля Олексенко). Діма із Софійкою сварилися, на жастя, лише на сцені, бо виступали в образах Карася та Одарки – героїв знаменитої опери Семена Гулака-Артемовського «Запорожець за Дунаєм»вражаючи неперевершеним співом і акторською майстерністю.
Доки журі підраховувало бали за всі конкурси, Яна Фірстенко виступала із патріотичними піснями, а вихованці дитячої музичної школи не давали сумувати глядачам: чудовий подарунок від дітлахів – запальний номер «Танцюльки на вокзалі» та веселий танок маленьких україночок (керівник – Володимир Литовченко).
Отже, диплом ІІІ ступеня отримали Сергій Рева та Світлана Сергеєва, а також Максим Фенько та Оля Олексенко, які ще й нагороджені призом глядацьких симпатій; друге місце посіли Владислав Васецький та Аліна Перекопна. І вперше за семирічну історію районного конкурсу журі віддало перше місце двом парам: Колі Левіну та Ірі Крохмаль; Дмитру Лобаренку та Софії Анісімовій. Закохані пари нагороджені цінними подарунками від спонсорів і бурхливими оплесками глядачів. Але, все ж таки, головний приз – святкова вечеря в кафе «У сестер» від його власниці, спонсора і члена журі Оксани Радько – дістався романтичним і ніжним студентам Дмитру та Софії. Саме вони – ідеальна пара-2015!

Автор: Катерина Кібенко

Категорія: Новини | Переглядів: 1462 | Додав: misto_horol | Теги: день закоханих, конкурс, хорол, ідеальна пара | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги