Громадська рада при РДА - 17 Березня 2015 - Хорольський сайт
Субота, 04.05.2024, 04:25
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Березень » 17 » Громадська рада при РДА
14:59
Громадська рада при РДА

НА ХОРОЛЬЩИНІ ПРОВЕЛИ УСТАНОВЧІ ЗБОРИ З ФОРМУВАННЯ НОВОГО СКЛАДУ ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ ПРИ РАЙОННІЙ ДЕРЖАВНІЙ АДМІНІСТРАЦІЇ

12 березня 2015 року відбулися установчі збори з формування нового складу Громадської ради при Хорольській районній державній адміністрації. Членів зібрання проінформували про роботу Громадської ради попереднього скликання та провели вибори до новоствореної Громадської ради.
Участь у роботі установчих зборів взяв виконуючий обов’язки голови райдержадміністрації В.О.Плоцький, 13 представників громадських об’єднань, а також представники комунальних ЗМІ району. Так, В.О.Плоцький зауважив, що співпраця з громадськістю відноситься до пріоритетних завдань діяльності районної державної адміністрації. Він запевнив, що влада готова до діалогу з громадськістю та побажав присутнім плідної роботи.
Зі звітом про діяльність Громадської ради при районній державній адміністрації за два роки, до присутніх, звернулась начальник відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю, у справах преси та інформації  апарату райдержадміністрації,  секретар Громадської ради при райдержадмінстрації попереднього скликання С.А. Мудра.
До слова також були запрошені редактор районної газети “Вісті Хорольщини” Ю.О.Лисенко та  директор районного радіомовлення А.М. Олійник. Вони запевнили, що готові на співпрацю з громадською радою, зі всіма інститутами громадянського суспільства району та будуть постійно висвітлювати її діяльність.
Цього ж дня члени Громадської ради при райдержадміністрації обрали голову, ним став Р.М. Гловацький, голова Хорольської районної молодіжної громадської організації „Молодіжний парламент Хорольщини“, учитель фізичної культури Хорольської гімназії. Також присутні обрали заступника голови громадської ради при Хорольській райдержадміністрації. Ним став М.М. Москалець,  голова Хорольської районної громадської організації „Асоціація фермерів та приватних землевласників відродження Полтавщини“.

Категорія: Новини | Переглядів: 497 | Додав: misto_horol | Теги: хорол, Хорольська РДА, громадська рада | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги