Створено графік - 25 Грудня 2014 - Хорольський сайт
П`ятниця, 03.05.2024, 14:32
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Грудень » 25 » Створено графік
14:38
Створено графік

Графік Аварійного відключення споживачів Ел. Енергії Хорольського району на 2014-2015 рік

Години відключення

08:00-10:00, 12:00-14:00, 16-00-18:00, 20:00-22:00

с. Н. Іванівка ДГ "9 Січня"

с. Ялосовецьке ДГ "9 Січня"

с. Ялосовецьке,с. Лагодівка, ДГ "9 Січня",

Сумське РНУ філії "ПДМН" ВАТ "Укртранснафта"

с. Ялосовецьке, с. Демина Балка, с. Вербино

ДГ "9 Січня",  ФГ "Еліт Агро",СТОВ "Мусіївське"

с. Ялосовецьке, с. Трубайці,с. Костюки, с. Бовбасівка.

ТОВ Агрофірма "Ольвія", СВК "Трубайцівський", ДГ "9 Січня"

с. Кравці, с. Бригадирівка, с. Ялосовецьке

ДГ "9 Січня", ТОВ "АФ Хорольська", ТОВ АК "Колос"

с. Клепачі, с. Вергуни, с. Остапенки, с. Іващенки СВК "Перемога"

с. Шишаки, с. Гл. Долина, с. Вергуни,

ТОВ "АФ "Хорольська", СВК "Перемога", ФГ "Падусенки"

с. Новачиха, с. Оріхівщина

с. Н. Аврамівка, с. Ковалі СТзОВ "Ковалі"

с. Н. Аврамівка, с. Ст. Аврамівка ТОВ "АФ "Хорольська", ФГ "Мрія"

с. Н. Аврамівка, с. Ст. Аврамівка, с. Бутівці, с. Ульянівка, с. Стайки , с. Ковалі

ТОВ "АФ "Хорольська", АТ " Ощадбанк "

с. Вишняки, с. М. Попівка, с.В. Попівка

с. Мелюшки, с. Ковалі ТОВ "ГАЯ-АГРО", СТзОВ "Ковалі"

с. Грушино СФГ "Грунтознавець"

 

Години відключення

10:00-12:00, 14:00-16-00, 18:00-20:00, 22:00-24:00

с. Хільківка, с. Софино СВК "Андріївський", СВК "Хильківський" 

с. Андріївка, с. Кузубівка ТОВ "АФ Хорольська", СВК "Андріївський" 

с. Н. Байрак,  с. Андріївка ПАТ "Відродження" , СВК "Андріївський"

с. Хільківка, с. Дубово СВК "Андріївський", СВК "Хильківський" 

с. Тарасівка, с. Єрківці ТОВ "АФ Хорольська"

с. Березняки ТОВ "АФ Хорольська"

с. Ковтуни, с. П. Багачка СВК "Багачанський"

с. Анастасівка, с. П. Багачка СВК "Багачанський"

с. Мусіївка (Школа) , с. Парнюки, с. Хоменки, с. Лазьки, с. Шкілі СТОВ "Мусіївське",

м. Хорол мікрорайон МКК ТОВ "Альбатрос", ТОВ "Гадячсир", ТОВ "Альянс"-ВВ, ТОВ "Хорол-Агро"

м. Хорол мікрорайон "Могильне" ТОВ "Кононівський елеватор,

с. Петрівка, с. Петракіївка, с. Єньки, с. Олімпіадівка, с. Хвощівка, с. Кутуржиха, с. Садове, с. Середнє ТОВ Підприємство "Відродження",  ТОВ "АФ "Хорольська", ПАТ "Відродження", ВАТ "Світловодський маслосиркомбінат", ТОВ "Хорольський комбікормовий завод".

Роз’яснення щодо застосування графіків аварійного відключення електричної енергії споживачам Хорольського району
У зв’язку з виникненням дефіциту палива та гідроресурсів, що призвело до порушення балансу між виробництвом і споживанням електричної потужності в ОЕС України (зокрема, зупинки блоків на АЕС та нестача вугілля на ТЕС), по команді диспетчера Північної Енергосистеми на території Полтавської області з 1 грудня 2014 року введені графіки аварійних відключень.
Графіки аварійних відключень та спеціальні графіки аварійних відключень щорічно складаються та затверджуються ПАТ «Полтаваобленерго», погоджуються Інспекцією Держенергонагляду та керівництвом Полтавської обласної державної адміністрації відповідно до вимог «Інструкції про складання і застосування графіків обмеження та аварійного відключення споживачів, а також протиаварійних систем електроспоживання», затвердженої Наказом Мінпаливенерго України від 23.11.2006 р. №456 та зареєстрованій в Міністерстві юстиції України 19.02.2007 р. за №151/13418 (із змінами, затвердженими наказом Міненерговугілля від 12.02.2014 р. №142 та зареєстрованими в Міністерстві юстиції України 19.02.2007 р. за №151/13418).
У разі виникнення в ОЕС України аварійного дефіциту електричної потужності, введення в дію графіків аварійних відключень здійснюється за командою чергового диспетчера ДП НЕК «Укренерго», який забезпечує централізоване диспетчерське управління ОЕС України, по всіх електроенергетичних системах.
Останній раз вищевказані графіки масово застосовувалися наприкінці 90-х років минулого століття, коли мали місце значні перебої з поставками палива на електростанції у зв’язку з кризами платежів. Після 2000 року, коли ситуація стабілізувалася, дані графіки жодного разу не застосовувалися, хоча кожного року складаються, погоджуються та затверджуються і діють у період з 1 жовтня по 1 жовтня.
Сам графік - специфічний документ і являє собою перелік ліній електропередач з зазначеною по кожній лінії потужністю, яка повинна бути, по цьому графіку, у разі його застосування, вимкнена.
Тобто, фактично це не графік з розбивкою по датам чи по часу, а перелік ЛЕП, які підлягають відключенню у разі надходження команди на застосування графіка.
Тому не тільки оприлюднити, а навіть скласти календарний план з вказанням часу та дат відключень неможливо, адже про застосування цього графіка диспетчер ПАТ «Полтаваобленерго» не знає до останньої миті.
Він отримує команду на його введення від диспетчера Північної Енергосистеми, який, у свою чергу, отримує аналогічну команду від диспетчера НЕК «Укренерго».
Команда на введення графіка дається у розрізі обсягу навантаження, яке потрібно зняти, а не у розрізі споживачів, яких треба відключити. Тому черги, відповідно до яких споживачі відключаються, можуть бути застосовані у будь-якому порядку.
З вищевказаного випливає, що попередити споживачів, тим більше завчасно, немає ніякої можливості, адже на реалізацію команди у диспетчера ЦДС ПАТ «Полтаваобленерго», відповідно до вимого нормативних документів, є не більше 15 хвилин.
Таким чином, затягування у часі виконання команди на введення графіків може призвести до більш тяжких наслідків для енергосистеми.
Розуміючи це, нами було завчасно розміщено на сайті ПАТ «Полтаваобленерго», у інших інтернет-ресурсах та практично у всіх доступних на території Полтавської області засобах масової інформації повідомлення як для побутових, так і для промислових споживачів про можливе застосування графіків аварійних відключень та, з 1 грудня 2014 року - про фактичне їх застосування.
Щодо самої процедури введення графіків аварійних відключень. У разі виникнення в ОЕС України або у окремій електроенергетичній системі (що, зокрема, й має зараз місце у Північній Енергосистемі, до регіону якої входить Полтавська область) аварійного дефіциту електричної потужності - введення в дію ГАВ, СГАВ, здійснюються виключно за командою диспетчера електроенергетичної системи. Тобто, застосування даних графіків не є ініціативою ПАТ «Полтаваобленерго».
Інформаційні повідомлення про застосування графіків, розміщуються у засобах масової інформації, по факту їх введення.
Остаточний термін відновлення балансу потужності в ОЕС України невідомий, оскільки він пов’язаний з можливістю відновлення роботи теплових електростанцій повним складом за наявності палива, відновлення інфраструктури Укрзалізниці, а також ремонту магістральних та локальних електромереж Донбаського регіону, пошкоджених через бойові дії та теракти.
Підсумовуючи вищевикладене, наголошуємо на виключній серйозності ситуації та просимо з розумінням поставитися до тимчасових вимушених заходів щодо обмеження електроспоживання і, по можливості, робити свій внесок у справу економії енергоресурсів.

ПАТ "ПОЛТАВАОБЛЕНЕРГО"

Категорія: Новини | Переглядів: 1360 | Додав: $iryaK | Теги: полтаваобленерго, хорол, графік відклячення 2014 - 2015 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги