«Експрес - маршрут» - 9 Листопада 2014 - Хорольський сайт
Неділя, 05.05.2024, 23:05
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Листопад » 9 » «Експрес - маршрут»
14:20
«Експрес - маршрут»

Доброю традицією в Петракіївському НВК стало проведення кожного року інтелектуально – розважальної гри «Експрес - маршрут».

Ця гра дарує учасникам море позитивних емоцій , згуртовує наш учнівський колектив і дає можливість проявити свої таланти, інтелект та кмітливість.
У цьому році наша гра вперше була тематичною і проходила під гаслом «Україна понад усе!». Революційні події в нашій країні пробудили в серцях кожного з нас непереможне почуття патріотизму, що знайшло відображення в усіх сферах нашого шкільного життя. З великим ентузіазмом учні сприйняли зміни в їхній улюбленій грі , адже в цьому році в них з’явилась нагода проявити свою любов до України в літературній творчості, образотворчому мистецтві, хореографічній майстерності, та в знанні наших національних традицій. Учасники вийшли на «Експрес - маршрут» в яскравих вишиванках, з жовто – блакитними стрічками і з піднесеним настроем. Гра почалась зі слів: «Слава Україні !» і гордої відповіді : «Героям Слава !!!».
На маршруті працювали такі станції: «З Україною в серці!», «Гумор національного характеру», «Рідне слово», «Відлуння минулого», «Народні гуцалки», «Козацькі розваги», «Шинок», «Слава нації!». Ці станції очолювали Жалдак Г.В. (учитель української мови т а літератури), Каян Н.В. (викладач хореографії), Гридін Л.В. (учитель образотворчого мистецтва), Швидка Ю.Я. (учитель історії і географії), Гавриленко К. (учениця 9 класу), Рожнова С, Литвиненко К, Рибка Д., ШколаТ., (учні 11 класу), Наумовська Н.І. (практичний психолог).
Цьогорічна гра стала справжнім святом,яке наповнило Петракіївський НВК веселим гоміном, українською піснею, щирою радістю та молодецьким завзяттям.

Автор: Гавриленко Катя, Наумовська Надія.

Категорія: Новини | Переглядів: 643 | Додав: $iryaK | Теги: хорол, інтелектуально - розважальна гра, петракіївський нвк, новини хорольщини, експрес маршрут | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги