Дорогами Хорола - 19 Травня 2017 - Хорольський сайт
Неділя, 28.04.2024, 18:13
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 19 » Дорогами Хорола
17:44
Дорогами Хорола

Днями завершився капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Олега Кошового загальною протяжністю 410 м. Кошти з міського бюджету було виділено рішенням двадцять четвертої сесії Хорольської міської ради сьомого скликання «Про Програму соціально-економічного розвитку міста Хорол на 2017 рік» від 23.12.2016 року №535. Підрядником по виконанню поточних та капітальних ремонтів доріг у місті визначено ТОВ «Укрдніпробудметал».

В рамках цієї міської Програми вже зроблено капітальний ремонт проїзної частини з влаштуванням стоянки для автомобілів біля Хорольської гімназії по вул. Небесної Сотні, 33. Наступним об’єктом для капремонту буде вулиця 8 Березня (від вулиці Михайла Полонського до вулиці Зубанівська).

Міська рада має на меті поступово вирішувати проблему доріг у місті як одну з ключових. В місті залишається ряд інших нагальних проблем, які також не залишаться без уваги і будуть вирішені по мірі розширення бюджетних можливостей. Але розвиток дорожньої інфраструктури у місті і фінансування робіт на поточний, капітальний ремонт та утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення по Хорольській міській раді буде продовжуватися і триматися на особливому контролі. Мережа автомобільних доріг є невід’ємною частиною єдиної транспортної системи міста, яка забезпечує роботу всіх галузей економіки та соціальний розвиток території. Саме тому, Програмою передбачено найбільшу питому частку орієнтовних обсягів фінансування саме на поточний і капітальний ремонт доріг.

Дуже шкода, що всі старання зі сторони місцевої влади в напрямку покращення нашого Хоролу супроводжуються прикрими випадками у вигляді крадіжок. Цього разу крадії відзначились особливою нахабністю – витягли бордюр з щойно відремонтованої дороги по вулиці Олега Кошового. Зрозуміло, що хтось намагається благоустроїти власне домогосподарство, але ж не за рахунок власності громади. Муніципальна власність по суті є спільною власністю територіальної громади, але це не означає, що її можна привласнювати окремими «привілейованими» особами.


За матеріалами Хорольської міської ради

 

Переглядів: 2161 | Додав: admin-horol@atua | Теги: крадіжка, ремонт доріг, хорол | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги