Допомога землякам - 8 Листопада 2014 - Хорольський сайт
П`ятниця, 26.04.2024, 16:04
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Листопад » 8 » Допомога землякам
16:45
Допомога землякам

ІГОР СВИРИДЕНКО: ХОРОЛЬСЬКИЙ РАЙОН НЕ ВТРАТИВ ЖОДНОГО БІЙЦЯ

Хорольський міський голова та голова організаційного комітету з підтримки військовослужбовців, які були призвані в зону АТО, Ігор Свириденко повідомив, що на сьогодні Хорольський район не втратив жодного бійця. У цьому, переконаний він, є і заслуга Хорольської громади, яка активно допомагає військовим.

Про це Ігор Свириденко заявив під час наради в Полтавській області раді з питань координації зусиль органів місцевого самоврядування, виконавчої влади, силових структур, волонтерських організацій та депутатського корпусу щодо надання допомоги мобілізованим полтавцям.

«За підтримки Спілки ветеранів Афганістану ми створили благодійний фонд, тому що до афганців є довіра. Сьогодні довіряють тільки тим, хто знає, що таке війна. На наш благодійний банківський рахунок з кінця березня надійшло 771 тис. 205 грн. 35 копійок. Крім того, ми приймаємо готівкові надходження. Більшу частину того, що закуповуємо, – купуємо за готівку на ринках та за кордоном», – розповів Хорольський міський голова.

Він також зауважив, що жителі Хорольського району, разом з готівковими надходженнями, надали 867 тис. 742 грн. грошової допомоги. Крім цього, хорольці допомагають нашим військовим продуктами та речами.

«Ми ведемо кожного бійця Хорольського району, чим він забезпечений. На сьогодні Хорольський район не втратив жодного бійця. Думаю, що тут заслуга і Хорольської громади», – сказав Ігор Свириденко.

Він також висловив переконання, що наразі всі полтавці, які займаються допомогою воїнам АТО, мають консолідували свої зусилля. Це допоможе систематизувати роботу і збереже і кошти. Згуртуватися, вважає Ігор Свириденко, варто навколо Спілки воїнів Афганістану.

http://np.pl.ua

Категорія: Новини | Переглядів: 588 | Додав: $iryaK | Теги: звіт ато, хорол, хорольський міський голова, нарада полтавської області, полтавщина, новини хорольщини | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги