"Дивогонка" для малечі - 21 Жовтня 2014 - Хорольський сайт
Неділя, 28.04.2024, 15:10
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Жовтень » 21 » "Дивогонка" для малечі
14:32
"Дивогонка" для малечі

УКРАЇНСЬКИЙ ВИРОБНИК ДИТЯЧОГО ХАРЧУВАННЯ ПЛІЧ-О-ПЛІЧ З ДИТИНСТВОМ ТА СПОРТОМ

ПАТ «Хорольський молококонсервний комбінат дитячих продуктів» продовжує підтримувати спортивні прагнення дітлахів. Підприємство в черговий раз виступило у ролі генерального спонсора восьмих щорічних дитячих велозмагань «Дивогонка», які цього разу пройшли у Києві на території Парку Партизанської Слави.
Незважаючи на важкий для країни та її народу час, організатори заходу прийняли рішення не скасовувати дитячу гонку цієї осені. Головною причиною стали самі діти: дитинство одне і таке коротке, тож потрібно дати дітлахам якомога більше приводів для позитиву. Цю ідею повністю підтримало керівництво молокозаводу Хорола в особі голови наглядової ради Володимира Анатолійовича Почепа та генерального директора Артема Васильовича Кузьменко.
Адже «Дивогонка» - це завжди свято для всієї родини. Свято з медалями, грамотами та призами для кожного з маленьких спортсменів без виключення!  А метою слугує залучення широких верств населення, в першу чергу батьків та дітей, до занять фізичною культурою та спортом, забезпечення пропаганди здорового способу життя та дбайливого ставлення до природи.
За роки існування  створилося коло постійних учасників «Дивогонки»,  діти з нетерпінням чекають на неї і готуються до перегонів. Кількість бажаючих прийняти участь у цьогорічних змаганнях сягнула майже трьох сотень дітлахів.
Як і на Білоцерківському заїзді, подарунками для маленьких спортсменів від  Хорольського комбінату стала  дитяча негазована питна вода ТМ «Малиш».

Джерело - http://horol.adm-pl.gov.ua

Категорія: СПОРТ | Переглядів: 544 | Додав: $iryaK | Теги: змагання, хмкк дп, дивогонка, хорол, хорольські новини, Київ, малютка, сайт міста хорол, малиш | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги