Директор - грабіжник? - 26 Грудня 2015 - Хорольський сайт
П`ятниця, 26.04.2024, 02:27
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Грудень » 26 » Директор - грабіжник?
16:47
Директор - грабіжник?

Директора коледжу з Полтавщини звинуватили у відбиранні стипендій у студентів 

Депутати Полтавської обласної ради під час сесії проголосували за направлення звернення до керівників Нацполіції та Прокуратури області, Беха та Попова відповідно, про перевірку діяльності директора Хорольського агропромислового коледжу Ростислава Гузика.

Відповідне звернення ініціював депутат облради Валерій Сазонов.

«Директор коледжу Гузик здійснює розкрадання державного майна та знищує матеріально-технічну базу одного з потужних аграрних навчальних закладів України – Хорольського агропромислового коледжу. Окрім розбазарювання майна коледжу, директор змушував сплачувати своїх студентів по тисячі гривень на рік, а також віддавати щомісяця частину своєї стипендії, яку отримували всі, незалежно від форми навчання – 400 гривень», - говорить Сезонов.

За словами депутата до нього з листом звернулась громадянка Алла Івахненко, яка вже писала заяву в хорольську поліцію, проте через 4 години отримала лист, що ознак порушення законодавства жодних немає.

Як розповів нам директор коледжу Ростислав Гузик, Алла Івахненко раніше працювала викладачем в даному навчальному закладі, проте рік тому з нею не було продовжено контракт.

«Для мене це вже буде 4 перевірка. Справа в тому, що Івахненко працювала в нас викладачем, але я не продовжив з нею контракт і вона вже рік не працює. Але через суд вона намагається поновити себе на посаді. Я можу казати все що завгодно, але вже були перевірки й з соцзахисту, й з інших установ. І нічого протизаконного не було виявлено. Тому я не боюся жодних перевірок, а навпаки – нехай й прокурорська перевірка покаже, що в моїх діях немає нічого кримінального», - говорить Ростислав Гузик.

ДЖЕРЕЛО - www.0532.ua

Категорія: Новини | Переглядів: 1510 | Додав: admin-horol@atua | Теги: хорол, хапк, Коледж | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги