День народження в АТО - 15 Лютого 2015 - Хорольський сайт
Вівторок, 07.05.2024, 05:43
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Лютий » 15 » День народження в АТО
14:38
День народження в АТО

День народження зустрів на передовій

Понад 7 місяців бере участь у військових діях у зоні АТО хоролець Валерій Едуардович Тихоненко. Працював він на Хорольському ветсанзаводі. Дійсну військову службу проходив у спецвійськах в Угорщині, у період розпаду Радянського Союзу. Тож, коли надійшла повістка, він знав, наскільки потрібен Батьківщині в час небезпеки. У Башкирівці пройшов короткий період навчання. А службу проходить під м. Щастя у 92 бригаді, захищаючи теплоелектростанцію. Обстановка звичайна для таких бойових дій - блокпост, бліндаж, обстріли, бої… В період між боями ремонтують розбиті захисні споруди: тягають важкі мішки із землею, впорядковують траншеї. До воєнного побуту призвичаїлися. Підтримують один одного. Взагалі, в момент небезпеки формується почуття відповідальності за товаришів, військового братства. Дуже вдячні, перш за все - Хорольським волонтерам - за надзвичайно необхідну допомогу, яка дозволяє на передовій не просто вижити, а відчувати міцний зв`язок з батьківщиною.
Вдома у Валерія Едуардовича чекає мама - Надія Юхимівна, дружина- Тетяна Анатоліївна і донечка Альонка, яка навчається в 4 класі Хорольської гімназії і 5 класі музичної школи у класі танцю. Дівчинка дуже талановита, наполеглива, добре навчається. Ще з не меншим нетерпінням чекає радісної зустрічі з Валерієм Едуардовичем і його сестричка Таня, студентка інституту культури М. Поплавського, староста групи. Надія Юхимівна адресує сердечні, глибокі слова вдячності директору ПАТ "Хорольський механічний завод" М.І. Міщенку, голові правління СВК "Перемога" А.Г. Пасюті та іншим небайдужим людям за надану фінансову допомогу у продовженні навчання Тані. Світ не без добрих людей, а громада завжди підтримає в скрутний час!
8 лютого Валерій Тихоненко зустрів свій День народження. Зустрів на війні. В ім`я і для захисту нашого з Вами життя. Тож побажаємо імениннику повернутися додому здоровим і неушкодженим, з почуттям гордості за добре виконаний громадянський обов`язок!

Джерело - "Вісті Хорольщини"

 

Категорія: Новини | Переглядів: 754 | Додав: misto_horol | Теги: хорол, день народження в ато, АТО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги