День культури - 10 Листопада 2014 - Хорольський сайт
Понеділок, 06.05.2024, 05:54
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2014 » Листопад » 10 » День культури
14:37
День культури

ПРОФЕСІЙНЕ СВЯТО ПРАЦІВНИКІВ КУЛЬТУРИ

На численні клопотання працівників галузі культури в минулому році, а саме 30 грудня 2013 року, внесено зміни до відповідного Указу Президента України № 1209/2011. Врешті розмежували дві несумісні дати: День працівників культури та майстрів народного мистецтва та День пам’яті жертв політичних репресій. На багаточисельні звернення громадян це питання було порушене перед Адміністрацією Президента та Міністерством культури. І ось, нарешті, працівники культури мають іншу дату для святкування, яка не співпадатиме з трагічними подіями в нашій історії. Відтепер працівники культури святкуватимуть професійне свято 9 листопада, до речі, разом із Днем української писемності та мови.

Відзначення на державному рівні Дня працівників культури свідчить про вагомий внесок у розбудову української державності, в справу збереження й примноження кращих культурних традицій українського народу.
Привітати дружню родину працівників культури та майстрів народного мистецтва з професійним святом та висловити  слова щирої вдячності за роботу зібралося чимало шанувальників мистецтва цієї п’ятниці, 7 листопада, в районному будинку культури. З нагоди професійного свята на урочистому зібранні звучали слова подяки працівникам відділу культури, районного будинку культури, працівникам сільських будинків культури і сільських клубів, бібліотечним працівникам, викладачам дитячої музичної школи, працівникам краєзнавчого музею і музею-філіалу, аматорам народного мистецтва за нелегку, самовіддану працю на ниві культури, за вагомий внесок в розвиток галузі.
Найщиріші вітання прозвучали і на адресу найстарших колег-ветеранів, які значну частину своєї трудової біографії віддали цій нелегкій роботі, які вчать людей розуміти й шанувати мистецтво.
Працівники культури - справжні професіонали, повні енергії і ентузіазму. Вони в постійному творчому пошуку, постійно оновлюють репертуар, працюють над підвищенням виконавської майстерності, плідно співпрацюють з сільськими закладами культури, ведуть пошук нових талантів. І як результат – їх робота достойно оцінена глядацьким журі. Переповнені зали – цьому яскраве підтвердження.
Слова вітання з нагоди професійного свята прозвучали на урочистому зібранні з уст заступника голови райдержадміністрації І.О.Штейнберг, виконуючої обов’язки голови районної ради Т.П.Качаненко, начальника відділу культури, туризму та архівної справи райдержадміністрації І.А.Гунько. Вони вручили ряду працівників Почесні грамоти органів влади та місцевого самоврядування та подяки за плідну, самовіддану роботу на ниві культури.
Жінки-керівники висловили найщиріші побажання працівникам галузі Хай довкола вас панують любов і гармонія, які надихатимуть вас на нові творчі доробки, - сказали вони, звертаючись до присутніх. Наостанок побажали  шани і поваги від шанувальників їхнього таланту.

Зі святом Вас, шановні працівники галузі культури і майстри народного мистецтва Хорольщини!

http://horol.adm-pl.gov.ua

Категорія: Новини | Переглядів: 722 | Додав: $iryaK | Теги: хорол, день культури, день працівників культури, полтавщина, хорольський районний будинок культу, РБК, ХОРОЛЬЩИНА | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги