День фізкультури і спорту! - 17 Вересня 2015 - Хорольський сайт
Понеділок, 29.04.2024, 05:35
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Вересень » 17 » День фізкультури і спорту!
23:16
День фізкультури і спорту!

З нагоди дня фізкультури та спорту, ми зустрілися з тренером з кікбоксингу, чемпіоном Європи, суддею з Муей-тай Олександром Савіним та головою ГО РІДНИЙ ХОРОЛ Валерієм Логвіненком. Олександр Савін розповів про досягнення своїх вихованців. Серед інших вихованців, особливо відзначив восьмикратного чемпіона України з кікбоксингу та чемпіона Європи з карате кемпо Максима Крата.
Та й сам тренер не пасе задніх, а на особистому прикладі показує юним спортсменам як потрібно перемагати. Так, нещодавно, у віці 40-а років, Олександр Кузьмич став чемпіоном Європи, з чим ми його власне і вітаємо. Крім того, Олександр Савін вказав і на проблеми, які заважають активному розвитку спорту, в нашому місті. Серед яких, відсутність приміщення для занять спортом, незабезпеченість спортивним інвентарем, відсутність належного фінансування.
Валерій Логвіненко, в свою чергу, привітав всіх фізкультурників та спортсменів з професійним святом та казав на можливі шляхи вирішення проблем з розвитку фізкультури та спорту в нашому місті.



Категорія: Новини | Переглядів: 621 | Додав: Sergiy-Kalinichenko | Теги: Олександр Савін, го РІДНИЙ ХОРОЛ, день фізкультури, Максим Крат | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги