Чисте місто - 17 Березня 2016 - Хорольський сайт
П`ятниця, 26.04.2024, 19:39
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 130
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Березень » 17 » Чисте місто
21:41
Чисте місто

ЧИСТОТА ПОЧИНАЄТЬСЯ З ТЕБЕ

Відповідно до рішення виконкому Хорольської міської ради №49 від 15.03.2016р. розпочався двомісячник з благоустрою території міста, який має на меті забезпечення належного санітарно-гігієнічного стану, благоустрою та озеленення районного центру. Весняне прибирання Хоролу триватиме до 16 травня. 

ШАНОВНІ ХОРОЛЬЦІ! 
Двомісячник чистоти дав старт всім сезонним роботам із благоустрою та озеленення. На всій території міста забезпечується вивезення сміття, посадка дерев та кущів, приводяться в порядок дворові території, газони, фасади будинків. Кожен хорольчанин може зробити свій внесок у спільну благородну справу, оскільки чистота міста, його площ і вулиць, дворів і будинків передусім залежить від усіх нас. 
Мешканці Хорола завжди славилися своєю хазяйновитістю і охайністю. Будемо ж дбайливими господарями - за доброю українською традицією з приходом весни наведемо лад у нашому спільному домі. Тож об'єднання зусиль всіх небайдужих хорольців на благо рідного міста має стати чудовим прикладом любові і дбайливого ставлення до своєї маленької батьківщини. 
Звертаюся до всіх жителів приватного сектору і багатоквартирних будинків із закликом взяти найактивнішу участь у санітарному прибиранні вулиць, скверів, прибудинкових територій, під’їздів будинків, долучитися до висадки мальовничих квітників та створення цікавих малих архітектурних форм у дворах багатоповерхівок. 
Переконаний, що спільними зусиллями ми перетворимо Хорол на справді ошатне і комфортне для проживання місто! 
З повагою, міський голова Сергій Волошин!

Категорія: Афіша | Переглядів: 575 | Додав: admin-horol@atua | Теги: хорол, чисте місто | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги