«Батьківщина» звітує - 2 Травня 2018 - Хорольський сайт
П`ятниця, 26.04.2024, 07:36
Вітаю Вас, Гість | RSS
ОПИТУВАННЯ
Чи підтримуєте ви перейменування зупинки «Кременчуцька», на нову назву «Ботанічний сад»?
Всего ответов: 128
допомога сайту

U176697425497
Z924060486319
Погода в хоролі
Хорол

Загружаем
онлайн радіо
link


Статистика
Яндекс.Метрика
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Травень » 2 » «Батьківщина» звітує
13:52
«Батьківщина» звітує

Звіт про роботу Хорольської районної організації ВО «Батьківщина» за період 2016-2017 роки

Фракція «Батьківщина» у Хорольській районній раді налічує 8 депутатів. На передодні кожної сесії відбуваються спільні засідання фракції та бюро районної організації ВО «Батьківщина», де детально обговорюються всі питання порядку денного та приймаються рішення щодо голосування. Наші депутати мають представництво в усіх постійних комісіях районної ради:

  • Комісія із з питань соціально - економічного розвитку району, екології та врегулювання земельних відносин (Бойко Ю.В- голова комісії, Карманська Я.Ю – член );
  • Комісія з питань бюджетно-фінансової діяльності та управління майном (Копайгора М.М- заступник голови, Лещенко Ю.В - член )
  • Комісія з питань освіти (Олексенко Л.В- секретар, Старінцев Г.І - член)
  • Комісія з питань депутатської діяльності, засобів масової інформації, законності та правопорядку (Шатковський М.М, Демиденко С.В – члени комісії)

За ініціативи нашої фракції у березні 2017 року сесія районної ради прийняла звернення щодо заборони продажу земель с/г призначення.

Окрім цього, спільно з депутатами міської ради та активістами районної організації ВО «Батьківщина» нами було зібрано майже шість тисяч підписів громадян України на підтримку продовження мораторію на продаж землі.

Депутати – батьківщинівці систематично ведуть прийом виборців в громадській приймальні ВО «Батьківщина» за адресою: вул. Незалежності, 88, корпус 2, а також на території закріплених округів.

Найчастіше громадяни звертаються з проханнями щодо отримання матеріальної допомоги, врегулювання земельних відносин, соціального захисту і пенсійного забезпечення. На підставі зустрічей з виборцями та прийомів громадян, депутатами Хорольської районної ради були направлені депутатські звернення до відповідних інстанцій.

Стосовно забезпечення пільговими путівками на оздоровлення дітей, позбавлених батьківського піклування; щодо ремонту телефону та призначення субсидії особам, що є переселенцями із зони АТО; щодо виділення земельних ділянок та правомірності зміни їх цільового використання, щодо звільнення редактора газети «Вісті Хорольщини» без рішення сесії Хорольської районної ради; щодо надання коштів на проведення обласних змагань зі спортивного орієнтування (Бойко Ю.В);

Щодо будівництва стоянки по вулиці Небесної Сотні, 33 для автомобілів з метою збереження життя і здоров’я дітей, та встановлення тренажерів для спортивного майданчика; щодо встановлення дорожніх знаків та розмітки по вулиці 8 Березня та Небесної Сотні; щодо реконструкції приміщення Будинку школяра та створення Центру дозвілля молоді та юнацтва; щодо виділення коштів для придбання медичного обладнання для екстреної допомоги Хорольській ЦРЛ (Копайгора М.М.)

Щодо правомірності призначення на посаду директора районного краєзнавчого музею (Шатковський М.М);

Щодо питань медичного забезпечення та автобусного сполучення жителів с. Трубайці; щодо недопущення будівництва очисних споруд в районі вулиць Берегової, Зубанівської, Захоролля (Демиденко С.В.);

Щодо капітального ремонту приміщення ДНЗ «Веселка» с. Штомпелівка; Щодо заміни покрівлі у Штомпелівській ЗОШ (Лещенко Ю.В);

Щодо ремонту доріг та встановлення вуличного освітлення на території Вишняківської сільської ради (Карманська Я.Ю);

Щодо встановлення контейнерів для сміття та ремонту дорожнього покриття; Щодо виділення коштів на капітальний ремонт Штомпелівського ФАПу (Олексенко Л.В.)

Депутати районної ради тісно співпрацюють з депутатами обласної ради від ВО «Батьківщина».

За зверненням депутатів районної ради Старінцева Г.І. , Бойко Ю.В. , Лещенко Ю.В., Демиденка С.В. депутатом Сіриком Ігорем Володимировичем направлені кошти з депутатського фонду обласної ради на заміну вікон у Трубайцівській та Новачиській загальноосвітніх школах, Новоаврамівському будинку культури, капітальний ремонт покрівлі та заміна вікон у дитячому навчальному закладі «Веселка» с.Штомпелівка, а також ремонт ФАПу в с. Штомпелівка на загальну суму 900 тис. грн..

За зверненням депутатів районної ради Шатковського М.М,, Карманської Я.Ю., Копайгори М.М. та Олексенко Л.В. депутатом Міщенком Михайлом Івановичем направлені кошти з депутатського фонду обласної ради для придбання сучасного реанімобіля для Хорольської ЦРЛ.

Тісна співпраця існує також з депутатами – батьківщинівцями сільських та міської ради. Наші депутати регулярно беруть активну участь у засіданнях виконкомів, постійних комісій та сесій місцевих рад.

Тільки спільна співпраця депутатів усіх рівнів із виборцями здатна до ефективних перетворень в громадах. Не будь байдужим! Разом ми в силах змінити все!!!

Голова фракції ВО «Батьківщина»

у Хорольській районній раді

Юлія Бойко


* на правах реклами

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Новини | Переглядів: 555 | Додав: admin-horol@atua | Теги: Батьківщина, хорол, Звіт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
АФІША
реклама

Пошук
теги